čtvrtek 14. července 2016

Chladící emulze bezpečnostní list

ZACHÁZENÍ A SKLADOVÁNÍ 7. Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Použitelný pro všechny kovy od nejtvrdších po nejměkčí. Vytvoří ochranný film zabraňující korozi. Neobsahuje žádné agresivní látky.


Zamezuje vzniku náběhových barev. Vysoce účinná řezná emulze vhodná pro všechny kovové povrchy, litinu a plasty. Obrábění, frézování, vrtání: až Broušení: až. Univerzálně použitelná pro všechny řezné a tvářecí procesy. Namažeme vše co budete chtít.


Velkoobchod s minerálními oleji, absorbčními prostředky, speciálními mazivy a chemickými výrobky. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. Látky Nejedná se o látku. Název výrobku: KATEBIT PSM, asfaltová kationaktivní emulze Datum vydání: 4. Chladiva - bezpečnostní listy. V bezpečnostních listech najdete soubor informací (bezpečnostních, ekologických, toxikologických, právních) pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami.


Pro další informace nás neváhejte kontaktovat. Bezpečnostní listy k našim produktům jsou k dispozici na stránce Quick. Tento výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle CLP, viz bezpečnostní list. Nejlepší chladící kapalina, jakou jsem kdy použil.


Nemůžeme si ji vynachválit. Požádejte o svůj bezpečnostní datový list pro obrábění kovů zde. LENOX Čistič strojů Přípravek se používá při výměně chladící emulze. Spolehlivě odstraní bakterie, plísně a různé druhy hub z chladícího systému stroje. Po odpaření rozpouštědla se na povrchu vytvoří tenký, na omak pevný ochranný film.


Pro lehké zpracování, resp. Zaměřujeme se na chladicí emulze a řezné oleje nejvyšší kvality, které pomáhají zajistit bezproblémový provoz obráběcích strojů. Vodou ředitelná emulze odolná vůči mikroorganismům. Vhodná do pásových pil na kov. Tato chladící kapalina se ředí s vodou v poměru 1:20.


Biostabilní semisyntetická chladící mazací kapalina bez obsahu aktivní síry a chlóru. Oleje 5W-si na Olejáček. Obvykle se dodávají oleje 5W-v baleníchlitr, resp. Telefonní číslo pro naléhavé situace tel.


REACH), v platném znění EMULZE 4C 4. Nejdůležitější akutní a opožděné symptomy a účinky Při vdechnutí Vdechování par může způsobit poleptání dýchacího traktu, kašel, bolesti hlavy. Změny vyznačeny podtrženým písmem. NEVYVOLÁVEJTEZVRACENÍ-isamotnévyvolávánízvracenímůžezpůsobitkomplikace(vdechnutílátkydodýchacích cestaplic,napříkladusaponátůadalšíchlátek,vytvářejícíchpěnunebomechanicképoškozenísliznicehltanu).


Dočasně nebude možné si aktuální bezpečnostní list stáhnout. Rádi vám ho obratem pošleme na vyžádání. Vážení zákazníci, informujeme že z inventurních důvodů bude prodejna ve dnech 23.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky