středa 20. července 2016

Řezná kapalina

Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Univerzální obráběcí kapalina. Rovněž se zlepšuje odvádění třísek. Díky snížení teploty lze použít měkčí nástrojové třídy břitových destiček a potenciálně dosáhnout i zvýšení životnosti nástroje a hodnot řezných parametrů. Nízká pěnivost zajišťuje dobrou funkčnost v kovozpracujícím průmyslu na různých materiálech.


Řezná kapalina

Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí. Vhodná pro řezání na pásových pilách. Rostem ME 9je vodou ředitelná kapalina , která tvoří stabilní emulzi s mazacím a chladícím účinkem. MOLYSLIP MWF je zvláště užitečná pro frézování, broušení závitů, protahování, řezání vnitřních závitů a výrobu ozubených kol. Tam, kde se používá minerální řezný olej, lze použít příměs MWF v množství až.


Nebo si vyzvedněte zboží přímo u nás, na pobočkách výhradního dodavatele pro ČR firmy Cominvest CZ, s. K č bez DPH 78Kč s DPH. Vážení zákazníci, informujeme že z inventurních důvodů bude prodejna ve dnech 23. Vysoce výkonná chladicí kapalina bez agresivních přísad Pro nejvyšší nároky při obtížném zpracování kovů.


Řezná kapalina

Edelstahl-Schneidpaste (ESP) Aktivní řezná pasta pro vrtání a řezání závitů v nerezovým materiálech. Profesionální Refraktometr k měření koncentrace procesních kapalin (řezných emulzí) velmi nízkých koncentrací. Koncentrát syntetické chladící kapaliny pro obrábění kovů. Zelená kapalina ve vodě nerozpustná.


MWF je koncentrovaný roztok osahující unikátní, v oleji rozpustnou. Nebezpečí hoření hrozí v případě zahřátí nad teplotu bodu vzplanutí. Inhalace olejové mlhy může podráždit dýchací cesty. Speciální řezná kapalina vhodná pro všechny vrtací, frézovací a závitovací stroje.


Řezná kapalina

Použitelný pro všechny kovy od nejtvrdších po nejměkčí. ULTRACUT: mazací a chladící kapalina pro obrábění kovů, maže a usnadňuje obrábění. Pro všechny typy obrábění s požadavkem vysoké produktivity a trvanlivosti nástroje. Zabraňují korozi jak pracovního prostoru pily tak i samotných řezaných vzorků, kapalina také zabraňuje růstu mikroorganismů v recyrkulační jednotce a zabraňuje tím nepříjemnému odéru. Doporučená koncentrace kapaliny je.


Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechanismy. Chladící řezná kapalina , minerální. Metabond Drill je špičková řezná kapalina s univerzálním použitím (na obrábění kovů, mazivo na ložiska, na zušlechtění – vytvrzení kovových povrchů) bez chlóru a popela. Používá se při vrtání, řezání, lisování, atd. Agip Aquamet 2GI Je polosyntetická řezná kapalina , vhodná pro operace řezání ocelí a železných materiálů a pro formování trubek.


Dobrá technická stabilita v jednotlivých strojích i centrálním zařízení. Kvalitní kapalina do pásových pil prodlouží životnost pilového pásu a zlepší kvalitu řezu. Vyrábí se z vysoce kvalitních parafinických základových olejů s množstvím ochranných, antikorozních a lubrikačních aditiv. Zde si můžete prohlédnout naše výrobky z kategorie litráží.


Najdete zde produkty jakosilný univerzální odmašťovač, chladící řezná kapalina , multifunkční olej, alkalický čistič,svařovací kapalina , univerzální čistič a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky