čtvrtek 28. července 2016

Lakování nábytku vysoký lesk

Moření do jakéhokoli odstínů včetně metalízy. Lakování RAL,NCS od hlubokého matu až po vysoký lesk. Vysoký lesk dokončujeme leštěním pro dosažení ostré kontůry. Používáme profesionální materiály určené pro danou.


Dalším plusem je dosažení výraznosti. Dobrý den, poptávám několik kusů nábytku : 1) lavice pod schody s úložným prostorem - korpus lamino dub hamilton, dvířka bílá (lamino vysoký lesk ), zhruba podle přiložené vizualizace, ale se změnami. Zákla broušení, lakování. Dílce procházejí procesem vrstveného základování a několikanásobného broušení, na jehož konci jsou připraveny k úpravě do finální podoby.


Nabízíme široké spektrum možností lakování od matu, až po vysoký lesk té nejvyšší kvality. Jsme schopni dosáhnout téměř lesku. Tento vysoký lesk dokládáme měřením Působíme po celé ČR, pracujeme pro nábytkářské a stolařské firmy, kuchyňská studia, prodejce plošných materiálů apod.


Koncovým zákazníkům nabízíme výměnu starých dvířek za nové, a to po celé ČR. V naší lakovně nabízíme profesionální lakování mokrou cestou. Povrchy od hlubokého matu po vysoký lesk.


Lakujeme nábytkové dílce pro truhláře a firmy. Veškeré odstíny dle NCS, RAL, Pantone nebo individuálně míchané dle vzorku. Lakovna Brno zabýváme se lakováním MDF lakovani dýhy veškerých průmyslových zařízení lakujeme sklo, garážová vrata atd.


Z důvodu ochrany zdraví bohužel nejsou dočasně možné platby na dobírku ale pouze Gopay a převodem. Provádíme lakování nebo i kompletní dodávky luxusních lakovaných nábytkových dílců ze dřeva, dýhy, a především MDF. Jedná se zejména o nábytkové dílce, jako jsou kuchyňská dvířka, dveřní výplně aj. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. JAK NA VYSOKÝ LESK NA NÁBYTKU. Doporučený technologický postup od výrobce profesionálních barev ICLA. Ovšem pro bezchybný vysoký lesk potřebujete stříkací kabinu s kvalitním. Při výrobě dýhovaného i masivního nábytku a to včetně interiérových dveří používáme k dokončení povrchu to nejlepší co je v současnosti dostupné na trhu.


Jsou to laky s NANO částicemi vytvrzenými UV procesem. Laky se aplikují podle různých modelů nábytku buď v hlubokém sametovém matu nebo s povrchem v 1 lesku. Obrábění dřeva - soustružení a frézování dřeva. Procenta lesku lze měnit individuálně dle přání zákazníka.


Kompletní povrchová úprava dřeva: lakování MDF dílů, kuchyňská dvířka, nábytek, dýhy, lamina, sklo, plastů, garážové vrata atd. LAK VYSOKÝ LESK vrstev. Díky nejnovějším technologiím a profesionálnímu přístupu kvalifikovaných pracovníků vyhovíme i těm nejnáročnějším požadavkům. Tradiční šelakové politury dávaly nábytku vysoký lesk. Pracovat s šelakem je však poměrně náročné a chcete-li povrch nábytku upravit tímto složitým postupem, je vhodné svěřit takovou práci odborným restaurátorům.


Lesku, podobného šelakové polituře však lze dosáhnout i leštěným lakováním. MDF - průmyslové lakování nábytkových dílců - lakování kuchyňských dvířek - lakování skla - patina, grafické motivy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky