pátek 22. července 2016

Háček na koupelnový žebřík

Chromovaný háček na otopný koupelnový žebřík. Magnetický háček pro plochá topná tělesa. Aby vaše ručníky nemusely věšet kariéru na hřebík, pověste je na háček nebo elegantní držák. Budou vám pak po ruce vždy, když je budete potřebovat.


Kromě umístění textilu se dá v koupelně pomocí háčků a různých poliček šikovně uklidit také mýdlo, mycí žínky a další nezbytnosti. Všechny pomocníky navíc. Tyto háčky jsou stabilní.


Háček jednoduše zavěsíte a můžete na něj věšet. Rychle a pohodlně získáte dodateční místo v koupelně pro ručníky. Vyrobeno z pevné látky, udrží i těžké, mokré ručníky. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Naše vzorkovna je pro maloobchodní prodej i jakoukoli návštěvu uzavřena.


Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou. Wenko Závěsný háček na koupelnový radiátor, sada 6ks, bílý. Koupelnový radiátor je estetický, ale i funkční doplněk každé koupelny.


Zavěšením na radiátor získáte dodatečné místo na mycí hadříky, utěrky, ručníky. Elektrické koupelnové radiátory K radiátoru můžete objednat elektrickou topnou tyč , která je topným zdrojem v případě, že nevyužíváte jiný zdroj, například z ústředního topení ( kotle ), nebo centrálního vytápění. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny.


Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Větší zboží, které nelze poslat jako balík, Vám bude dodáno spediční službou. Spedice je povinna dodat zboží pouze k. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce.


Vybírejte z naší nabídky. Kč Elektrická topná tyč s termostatem Tradeko EL. RK do koupelnových radiátorů je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli.


Mimořádně praktický výrobek, který se hodí do většiny koupelen. Ideálním místem na sušení ručníků v koupelně je bezesporu žebříkový radiátor, protože zde ručník uschne nejrychleji. Tím se předchází zápachu. Sada háčků na koupelnový radiátor ks. Háčky na koupelnový radiátor jsou funkčním řešením pro zavěšení vlhkých ručníků či županů.


Háčky jsou vyrobeny z pevného plastu, který odolá vysokým teplotám. Dodáváme je jako sadu kusů v bílé barvě. Háčky do koupelny mohou být připevněny na zeď nebo také jako nástavce na otopné koupelnové. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.


Háček na ručník pro žebříkový radiátor, bílý. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Odnímatelný věšák pro koupelnový radiátor ( žebřík ) 4mm. Až donedávna platilo, že přes koupelnový otopný žebřík lze jedině tak přehodit ručník (který se však nakonec stejně sveze na podlahu) – avšak nyní máte k. Tento univerzální termostatický ventil je určen pro napojení radiátorů s vývodem tzv.


Ventil lze použít jak na rohové připojení, tak i na přímé. Termostatická hlavice může být umístěna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky