pátek 22. července 2016

Jamajská káva blue mountain

Preto je tiež káva , ktorá v oblasti rastie, absolútne fantastická. Doprajte si zážitok skutočne. Blue Mountains vo východnej časti Jamajky vonia po kvetoch, ovocí aj bylinách.


Silné aroma s perfektní aciditou, nejlépe hodnocená káva na světě. Má teda všetko, čo si len možno od kávy želať. Stúpajúca spotreba mala za následok núdzu o túto. Tato jamajská káva je známá svou jemnou chutí, špetkou sladkostí a výrazným aroma a tohoto důvodu patří k nejoblíbenějším ale také nejdražším kávám vůbec.


Je plné chuti, harmonická, ovocná a má tedy vše co si jen kávy přát. Vůně je intenzivní, silná a má vysoce kvalitní chuť. Kdo už slyšel o jamajské Blue. Najviac cenená káva na svete. Hory sú známe veľmi častým výskytom hmiel, cez ktoré sa prediera slnko a vytvára silný skleníkový efekt.


Omezené množství této exkluzivní kávy je exportováno na rozdíl od jiných káv ve speciálních dřevěných sudech opatřených certifikátem. Nadstandartní kvalita chuti a vůně. Chuťově vybroušen k dokonalosti, se silnou rozhodnou vůní. Njezine su karakteristike lagana kiselina i slatkoća te voćni i lagani orašasti okus. Ljubitelji cijene njezin miris i dugo trajni „aftertaste“ koji ostaje na nepcima.


Sadržaj kofeina je otprilike. Jamajská káva sa môže pochváliť prívlastkom najlepšia na svete. Vyslúžila si to vďaka svojej plnej a ušľachtilej. Ochutnejte tuto certifikovanou kávu, jež v sobě snoubí vyváženou nezaměnitelnou chuť s nádechem ovoce a oříšků. Díky tomu je tato káva tak žádaná a drahá.


V chuti je velmi vyrovnaná, sladká a jemná s ořechovými tóny. Velmi oblíbené jsou naše aromatizované kávy s různými příchutěmi jako je Vanilka, Irish Cream, Čokoláda,. Káva jednodruhová arabica z Jamajky.


Káva Jamaica High Mountain (JHB) je káva pocházející mimo tuto oblast, proto je důležité při nákupu dávat pozor na možnou záměnu. Jemná,velice vyvážená chuť se snoubí s vůní podhoubí. Rastie na malom priestore v horách východnej Jamajky, kde sú minimálne teplotné výkyvy. Najznámejšie plantáže produkujúce Jamaica Blue mountain sú Wallenfor Mavis Bank a Old Tavern. Nakoľko sa táto káva pre svoju cenu často zamieňa a mieša s inými druhmi, skúste niektorú z týchto značiek.


Táto káva je určite výnimočná, ale nie natoľko ako nasvedčuje jej cena. Cenu vyhnal vysoko najme veľký záujem z. Tato káva je naprosto excelentní svou jemností, nasládlostí, vyjímečná tělem a velmi jemnou aciditou, je nejvyhledávanější kávou na světě. Každé barel kávy musel projít kontrolou kvality, zelená káva je důkladně zkontrolována před vývozem.


Celosvetovo je jamajská káva , tzv. Podľa slov pražiča a ochutnávača kávy, Vladimíra Farkašovského, dostala tento titul práve pre podmienky, v akých sa pestuje. Je z jedného kopca na Jamajke, ktorý je stále v oblakoch, preto sa jej hovorí aj božká káva.


Vaše peněženky potěší, že je navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky