čtvrtek 21. července 2016

Westernová deka sympatex

Podsedlové deky jsou důležitou ochranou hřbetu vašeho koně před odřením. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vysoce kvalitní vyztužená westernová deka Italské výroby značky Burioni s odnímatelnými brašnami na suchý zip.


Deka je vyrobená z odolných speciálních materiálů Tex-Tech, vypodložená vrstvou ze sympa materiálu, který dobře odvádí pot. Westernová podsedlová deka na koně BUSSE Filc II černá 80x80cm. Anatomicky tvarovaná westernová filcová deka pod sedlo ze syntetické plsti. Filc pohlcuje velice dobře pot a zajišťuje dobré rozložení tlaku.


Vhodná pro tréninky i dlouhé vyjížďky. ALM - potřeby pro chov skotu, ovcí a koní. Billy Cook) - má zo spodu kožušinu. Otvory na hřbetu deky zajišťují prodyšnost deky.


Hmotnost deky je kg. Tlumící podložka pod westernové sedlo. Chrání záda koně proti otlakům, pohlcuje nárazy. Tento materiál se po ježdění vždy vrací do původního tvaru.


Ta deka je celá z filcu je docela dost tlustá cca5cm a je tlustá uplně všude a vevnitř jiný materiál není. A k tomu je celá obšitá, takže se ani nemůže stát, že by se nějak rozpadala. Známí ji mají a jsou s ní spokojení, ale jak říkám, mému koni prostě nesedí. Nákupní košík je prázdný Potřebujete poradit?


Neváhejte nás kontaktovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Slabá letní deka s původními navajskými vzory vyrobená z velice kvalitního materiálu. Bez podšití a kožených výztuží v kohoutku a na bocích. Deku lze prát běžným pracím prostředkem při teplotě 40°C. V místě, kde prochází řemen k podbřišníku je deka vyztužená eko kůží.


Základní výplň deky tvoří pružná polyuretanová pěna a silikonové duté vlákno. Výplň je měkká a zároveň odolná vůči deformaci. Snadno se čistí a omývá.


Jednou na koni - pro nás bohužel moc tlustá. Nejlepší je dle mého názoru celofilcová deka , přes kterou můžete dát i slabé navajo. Opravdu jsem vyzkoušela hodně dek, než jsem sehnala tu. In the UK, all boots with ‘ Sympatex ’ and ‘Gritex’ membranes exceed British standards for footwear waterproofing, as does our ‘Spo-tex’ membrane or any of the boots we mark as ‘ waterproof ’. This covers over of the Grisport range in the UK. Nobis Yatesy and its Sympatex outershell - Duration: 0:52.


Nastya and papa pretend play of toy shop and other toys - compilation - Duration: 12:08. Zvieratá - Deka sedlo inzercia. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky