středa 20. července 2016

Dekorativní plsť

Vyberte si z jednotlivých barev anebo se podívejte na soupravy dekoračních filců, kde je namícháno několik barev. Také nabízíme plst samolepící a drobné filcové výseky vhodné k dekoraci. Brnenska tovarna plsti , s. Látková dekorativní plsť -Krémová.


Dekorativní plsť

V našem e-shopu nabízíme zboží v metráži, dekorační výrobky, technické i filtrační materiály. Díky vysoké pestrobarevnosti a také elegantnímu vzhledu je barevná dekorační plsť optimální materiál pro designové a dekorační účely. Od Vladimíra dne středa, 7. Prosím bylo by možné zaslat větší kusy aspoň 30x3bylo by to fajn. Tyto plsťě jsou vhodné ke stříhání, šití a vyšívání. Filc je měkký, tvarovatelný a je vynikající např.


Vhodný k výrobě přáníček, figurek, zvířátek a. Plstěná látka není tkaná, ale vyrobená ze smotaných, výrazně zahnutých vláken. Zpravidla není hořlavá, ale savá, velmi elastická a odolná a izoluje proti horku i chladu. Filc lze použít ke stříhání, lepení, šítí a vyšívání či k výrobě různých přáníček, figurek, zvířátek nebo broží.


Dekorativní plsť

Lze kombinovat s dalšími výtvarnými materiály - plyšové drátky, ovčí rouno. Jeden kus obsahuje m². Bílá plsť se materiálově jemně liší od jiných barev.


V jednotlivých kusech se mohou vyskytovat malé fleky. Máme vše potřebné pro kreativní tvoření. Rychlé dodání, minimální ceny poštovného. STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. ROZMĚR: cca 2x cm.


Dekorativní plsť

Plsti se vyrábějí z vlákenného rouna jako netkaná textilie nebo zplstěním povrchu tkanin a pletenin. Dekorativní plsť zelený YC-664. Na využítí filce se meze nekladou. Můžete jej použít na různé kreativní zdobení, dekorace do bytu, originální dárky, maňásky, loutky, záložky do knížek nebo pouzdra a obaly na nejrůznější drobnosti.


Plsť je ze 1 polyesteru. Snadno se na něj nanáší lepidlo a nedělá skvrny. Každý list má jinou barvu, barvy jsou podzimní. Brněnská továrna plstí, s. Výrobky pro technické použití.


Plstěné tabule - plst ve formě tabulí o velikosti 1x1m v různých hustotách a silách. Barevná dekorativní plsť (filc) modrá ABarevná dekorativní plsť (filc) tloušťky mm. Rozměr A(x cm).


Vlněná vlákna se zpracují na vlákenné rouno,které se vlhkostí, teplotou a tlakem zplstí a následně na valchách zhutní a ztuží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky