středa 13. července 2016

Podložky pod kola 5x120

Pro každý typ automobilu je určen daný typ podložky v různých šířích, aby bylo dosaženo přesného vystředění litého kola (ALU disku), případně. Podložky pod kola na všechny auta za ty nejlepší ceny! V neposlední řadě montáži distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. Duralová rozšiřovací podložka pod kola pro vozy se štefty. Určeno pro vozy s roztečí šteftů 5x120.


Možná konzultace ,přeměření a pod. Montáží distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. Kola rovná, nevařená, drobné oděrky od provozu. Prodám rozšiřovací podložky pod kola v rozteči 5x1středová díra a osazení 64.


Vlisované štefty M12x5. K podložkám mohu dodat i matice za 25Kč kus. Cena je za 1kus podložky v šířce do 30mm. Vhodné na Ford: Focus Mondeo C-max Fusion Kuga Tourneo.


Distanční podložky kol podle zkušeností ostatních. Dodání některých produktů však neumíme ovlivnit. Duralové rozšiřovací distanční podložky pod kola dodávají vašemu Tuning autu punc originality , rozšíření náprav zajištuje lepší stabilitu vozu při průjezdech zatáčkami a pod. Zajišťujeme různé průměry a způsoby montáže,změny roztečí.


Rozšiřovací (distanční) podložky pod kola pro snížení hodnoty zálisu kola. Dále máme k dispozici dlouhé šrouby , štefty a kolové matky. V balení 2ks podložek vč. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Prodám podložky pod kola se změnou rozteče z 5x1( kola ) na 5x1(auto). PODVOZEK Distantční podložky kol. Recenze na distanční podložky kol.


Pokud se Vám zdá, že jsou kola vašeho vozu moc utopená, pomocí správné podložky je možné kola posunout více směrem ven. PODLOŽKY pod kola 25mm, 5x110. Dobové podložky pod spz,pěkný doplněk na veterána.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Přesná rozteč je - náboj 5x108x6na kolo 5x120x75mm. Tyto podložky se vkládají mezi náboj kola a alu disk.


Samotná podložka obsahuje potřebný počet otvorů, skrze které se pomocí šroubů nebo šteftů alu disk přimontuje. Kvalitní duralové podložky pro vytažení kola z blatníku nebo na změnu ET. Průchozí rošiřovací podložky od 5mm až po 40mm. V nabídce rovněž podložky na změnu rozteče vyráběné na zakázku s možností volby středové díry a vodícího kroužku.


Prodam nevšední nemecka límcová alu kola zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky