pondělí 11. července 2016

Podložka pod pračku obi

Podlozka pod pracku - super. To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. To se Vám líbí: zamezí pohybu pračky.


Bylo možné ji lehce upravit - zkrátit (pračka s hloubkou cm). Nemá bohužel vliv na snížení hluku. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nemáte někdo pod pračkou nějakou podložku proti tlumení pračky a zachytnutí malého. Já pod pračkou sice nemám,ale viděla jsem v OBI přesně. Gumovú rohož môžete použiť napríklad na ochranu pri sanačných prácach, ako zvukovú izoláciu, ochranu pochôdznych plôch alebo ako protišmykovú rohožku pod športové náradie, elektrické prístroje alebo v dielni. Gumovou rohož můžete použít například pro ochranu při sanačních pracích, jako zvukovou izolaci, ochranu pochozích ploch nebo jako protiskluzovou rohožku pod sportovní náčiní, elektrické přístroje nebo v dílně. Prajete si rezervovať v inej OBI predajni?


Jednoducho zvoľte inú predajňu z dolného zoznamu, alebo zadajte Vaše PSČ, alebo Vaše bydlisko. Potom sa Vám zobrazí prehľad všetkých OBI predajní vo Vašom okolí, vrátane údajov o dostupnosti Vašeho vybraného tovaru. Rozmer 1x 1x mm.


Balenie obsahuje ks podložky. Starlon - izolačný podklad z extrudovaného polystyrénu (XPS). Vrúbkovaná podložka určená pod plávajúce podlahy, výborne tlmí krokový hluk, vyrovnáva nerovnosti v podlahovej štruktúre, pôsobí ako tepelno - izolačná vrstva a umožňuje prúdenie vzduchu. Materiál je recyklovateľný, zdravotne i ekologicky nezávadný a. Gumová izolačná podložka hrúbky mm tlmiaca vibrácie a hluk.


Vhodná pod práčku, sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. ELECTROLUX Tlumící podložky pod nohy pro předem plněné pračky ks. OBI ) za tuto cenu koupila podložku.


Měkká a pohodlná protiskluzová spodní vrstva s velkým počtem přísavek zvyšuje bezpečí ve vaně nebo sprše. Vanová podložka je vyrobena z PVC a lze ji prát v pračce na °C. Plastová podložka pod tabulku registrační značky (RZ) nebo státní poznávací značku (SPZ) vozidel.


Po montáži se registrační značka do podložky nasune a zacvakne. Antivibrační podložky pod pračku E4WHPA01. Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku. Jedná se o gumové podložky, které absorbují vibrace a u. Inštalácia týchto rohoží je veľmi jednoduchá a akonáhle sú na mieste, nevyžadujú údržbu. Jedná sa o najlepšie antivibračné podložky pod práčku na trhu za túto.


Tlumící nohy pod pračku Univerzální příslušenství ke snížení hluku a vibrací vaší pračky nebo sušičky. Ultra-ploché podložky chrání vaše podlahy před poškrábáním a zajistí, že přístroj zůstane bezpečn. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je univerzálne použiteľná, spoľahlivo zaisťuje.


Zaregistrujte se na obi. Jani, je to antivibrační podložka. Pryžová podložka pod pračku 600x6mm 600x600x6.


Každý doma pračku potřebuje, ale nikdo nechce, aby pračka vytvářela nějaké nežádoucí otřesy, nárazy, nebo dokonce hluk, který ruší oby. Máme čtvrt roku novou sušičku (v reklamě uváděno jak je extra tichá a má snížené vibrace) a sousedi pod námi si chodí stěžovat, že je ruší, suším jen přes den. Našla jsem podložky pod nožičky či podložku pod pračku v Obi. Vybírejte si Bazénové podložky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Tlmiace ochranné podložky WPRO SKA 3chránia drevené podlahy a dlažbu pred poškriabaním a zabraňujú vibráciám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky