středa 20. července 2016

Elektrické přímotopy s nízkou spotřebou

Elektrické přímotopy s nízkou spotřebou

Elektrické přímotopy s nízkou spotřebou. Rozhodně neplatí, že čím dražší přímotop, tím méně spotřebovává elektrické energie. Ačkoliv je jejich pořizovací cena relativné nízká, provoz už tak levný není.


Nejlepší elektrické přímotopy : recenze a tipy jak vybrat Odborná redakce 28. Ostatní Zima se blíží, a proto stále více chodíme v rodinných domech a chatách do sklepů a zatápíme, abychom bez problémů přežili chladné noci. Opomíjenou a přitom důležitou ekonomickou výhodou při použití elektrického topení jako hlavního zdroje vytápění je využití tzv. Přímotopy a jejich spotřeba. Celá domácnost s veškerými elektrickými spotřebiči tak díky tomuto tarifu spotřebovává elektřinu.


V této reportáži se seznámíme s vytápěcím systémem, který ušetří vaše peníze. Právě pro tyto situace jsou určeny elektrické přímotopy , sloužící jako. Pořizovacími náklady jsou tato topná tělesa nejlevnější variantou pořízení topného systému.


Elektrické přímotopy s nízkou spotřebou

Níže následuje přehledné rozdělení elektrických přímotopů v. U elektrických přímotopů je možné zmínit hned několik výhod: Uspoříte v porovnání s centrálními zdroji tepla prostřednictvím regulace konkrétních zón v čase. Všechna energie je přeměněna na teplo, což platí pro přímotopné systémy beze ztrát. Toto napětí je v našich domácnostech standardem. Všechny mobilní přímotopy mají zástrčku do běžné elektrické zásuvky.


Výhodou je vysoký výkon, malé rozměry a nízká hmotnost. Jeho nevýhodou může být vyšší spotřeba elektřiny,” uvádí Marek Ingr ze společnosti Euronics. Chytré elektrické akumulační radiátory IQ-AR - moderní technologie v klasickém designu. Nová řada chytrých akumulačních radiátorů, s moderní topnou technologií (karbonový topný článek), vylepšenou akumulační náplní s ještě delší tepelnou setrvačností, s vestavěným inteligentním dotykovým termostatem a celou řadou dalších chytrých funkcí. Kromě toho je ale můžete také umístit na stěnu, takže nemusejí zabírat téměř žádné místo.


Elektrické přímotopy s nízkou spotřebou

Hybridní elektrické konvektory, jsou klasické přímotopy s uvnitř napříč umístenou keramickou deskou. Deska je nahřívána teplem ze spodní části, jako u klasického přímotopu. Po nahřádí vyzařuje teplo do místnosti i po vypnutí konvektoru. Jsou vhodné jako náhrada starých přímotopů.


Přenosný přímotop s vlastním stojanem. Zvládá vytápění prostoru o ploše až m hodí se tedy skvěle hlavně pro dílny, garáže nebo ateliéry. Je velmi úsporný, neprodukuje zplodiny ani pachy a má tichý ventilátor. Snadné ovládání díky plynule nastavitelnému termostatu, volbě výkonu i úhlu vytápění.


Nízká pořizovací cena oproti jiným typům vytápění a relativně vysoké provozní náklady předurčují přímotopy do domácností s nízkou spotřebou. Kdy se elektrické přímotopy vyplatí - 2. Vyberte si kamna v BAUHAUS! Přinášíme širokou nabídku kamen a také tipy, jak kamna vybrat. V katalogu kamen najdete také radiátory, ohřívače vody, řetězové pily a štípače pro zpracování dřeva a další důležité doplňky. Mezi jeho přednosti oproti typickému teplovzdušnému přímotopu také patří nevysoušení vzduchu.


Zařízení je volně stojící a má elegantní a nenápadný design. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky