pondělí 18. července 2016

Stavebnice parního stroje

Modely parních strojů Wilesco, stavebnice parního stroje Wilesco. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použi. Stavebnice parního stroje. Na rozdíl od stavebnice parního stroje - Modelu VI (kterému se jinak stroj Heritage hodně podobá), je tato určena o něco méně zkušeným stavitelům.


Dva nejnáročnější celky stroje (vlastní parní stroj a kotel) najdeme v krabici již hotové, zbývá poskládat. Kompletní nesestavený parní stroj Wilesco D6. Precizní německé modely parních strojů poháněné především pevným lihem. Najdete zde stacionární i pohyblivé modely, příslušenství, parní stroje a strojky, parní pohony pro lodě i luxusní stroje pro vystavení doma nebo v kanceláři. Vše 1 funkční jako v době slávy parních píšťal.


Polytechnická hračka pro malé i velké. Funkční model skutečného parního stroje ve staro-zlatavém provedení, která pracuje na stejném principu jako skutečný stroj. Otáčení stroje je v obou směrech. Na základně je upevněno pec s parním kotlem, armaturami a Frem s. This video is unavailable. Vhodné pro děti od let.


Lze ho použít i pro pohon modelků strojů. Tento typ lodí byl využíván na počátku minulého století. Alexandra je ideální model pro vstup do světa páry.


Konstrukci tvoří laserem řezané dřevěné díly a hotový ABS trup. Merkur i nadále dokáže vyrobit kvalitní a naučné hračky jak pro malé a velké. A vyjímkou není ani tato polytechnická hračka, která představuje model skutečného parního stroje a pracuje na stejném principu. Pára se přivádí od kotle přívodovou. Please try again later.


Parní stroj Merkur - uvedení do provozu. Merkur Funkční model parního stroje - Už malí kluci mají své velké dětské sny a vzory. Jedním z nich jsou zcela jistě hasiči.


Z toho, že si mohou sami sestavit mechanickou hračku parního stroje , budou malí kutilové nadšení. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Experimentální stavebnice parního stroje s dynamem, LED a dalšími elektrosoučástkami.


Poznámky ke stavbě parního stroje Midwest model VI. Brzy po uvedení stavebnice se našlo několik zájemců, kteří se odvážně pustili do stavby a přitom slíbili podělit se zde o zkušenosti se strojem. Velký vzor byl využíván pro osobní a nákladní dopravu. Anna je ideální sada pro vstup do světa páry.


Kit bez parního stroje. Sestavení nevyžaduje žádné pájení, k montáži stačí pouze běžné nář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky