středa 13. července 2016

Hřejivé polštářky do mikrovlnky

Hřejivé polštářky na prdíky. Tajemství nahřívacích polštářků je jednoduché, jejich náplň tvoří pečlivě vybrané pecky třešní, které mají vyjímečnou schopnost akumulovat a po překvapivě dlouhou dobu vyzařovat teplo. Pro jejich nahřátí stačí pár minut v mikrovlnce a několik hodin hřejivého kouzla je. Skvěle pomáhá při menstruačních bolestech a prochlazení.


V našem e-shopu nabízíme vysoce kvalitní hřejivé plyšáky dovážené z Německa a Anglie.

Relaxační nahřívací polštářky s levandulí a prosem vás nadchnou. Snadno je nahřejete v mikrovlnce nebo na topení, a pak už jen relaxujete a nahříváte se. Náplň hřejivých polštářků je 1 přírodní, obsahují levanduli z Francie a proso od českých zemědělců. Polštář napomáhá terapii krční páteře, hlavy, šíje, ramen, kloubů a při revmatických potížích.


Skvěle se hodí k postupnému snižování napětí svalů a úlevě od bolesti či jako zahřívadlo před masáží. Nebo když v zimě potřebujete rychle zahřát prokřehlé prsty. Tyhle malé zázraky sice seženete v obchodě, ale věřte, že sami si je vyrobíte za zlomek ceny.


A nezabere vám to víc než pár minut!

Vážení zákazníci, prosíme vás o trpělivost v této mimořádné situaci. Ze všech sil pracujeme na rychlém doručení objednávek. Plyšáci jsou vyrobeni z jemné bavlny bez nebezpečných součástí a splňují evropské bezpečnostní normy. Do této kategorie jsme také přidali hřejivé bačkory z ovčí vlny.


Ty se v mikrovlnné troubě neohřívají, ovčí vlna krásně hřeje sama o sobě. Uvnitř plyšové hračky nebo polštářku se nachází sáček, který je naplněný něčím, co dokáže akumulovat teplo. Nahřívací plyšáci a polštářky.


Do některých hřejivých plyšáků se také přidává jako vonná složka. Polštáře plněné peckami krásně hřejí a navíc mají příjemný masážní efekt. Pecičky umí vyzařovat intenzivní teplo a vydrží nahřáté velmi dlouho. Naše polštářky lze nahřát v mikrovlnce a využít také ke zahřátí postele a klidnějšímu usínání. Obilné polštářky déle hřejí a krásně voní.


Nabízíme šití atypických velikostí a barev dle přání. Prosím berte na vědomí. Díky přírodní náplni mají hřejivé polštářky výjimečnou schopnost udržet teplotu po dlouhou dobu.


Jsem plyšová kočička a jdu tě zahřát.

V bříšku nosím hřejivý pokla polštářek plněný lněnými semínky. Ulevím ti od bolestí bříška, vyhřeju postýlku, aby ses cítil jako v bavlnce, a můžeš si se mnou hrát a skotačit do nekonečna. Velmi praktické jsou gelové polštářky různých tvarů a velikostí, které můžete buď nahřát nebo vychladit podle potřeby. Dostupné jsou i dětské varianty ve tvaru roztomilých zvířátek.


Našli jste jinde nižší cenu? Polštářky se dělí na jednorázové a opakovatelně použitelné. Neváhejte a informujte nás.


Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Cherry Cervico, hřejivý polštářek. Působí blahodárně při zdravotních potížích: ulevují od bolestí břicha nebo za pomohou při menstruačních bolestech, žaludečních křečích, odblokují ztuhlou šíji a prohřejí zátylek při bolestech hlavy.


Bylinný termofor - nahřívací polštářek do mikrovlnky s vůní máty - při nachlazení. Jak se bylinný termofor používá. Výkon nastavte na 500W a po dobu – minut nahřívejte. Požadujete-li vyšší teplotu, pak ohřívejte po delší dobu, nejdéle však po dobu minut.


Kamará kterého má každý rád. Stačí nahřát a přitulit se! Roztomilé hřejivé zvířátko prohřeje a provoní postýlku nejen za chladných nocí a stane se oblíbeným kamarádem.


Teplo navíc uleví od bolesti svalů, kloubů nebo bříška. Plyšová hračka je vhodná jako dárek pro všechny děti. Pomazlete se s nimi a roztomilá zvířátka vás něžně pohladí.


Navíc se můžete nechat. Pomůže jim také zchladit rostoucí zub, nebo je osvěží v horkých dnech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky