pátek 29. července 2016

Chladící emulze pro obrábění

Díky této vlastnosti dokáže nahradit jak emulzi, tak olej a spojit jejich výhody. Nabízíme chladicí emulze pro všechny známe výrobní procesy třískového obrábění kovů. Nadstandardní kvalita produktů zajišťuje maximální životnost kapalin ve stroji, s minimálními nároky na zákaznický servis dodavatelem.


Vhodná pro obráběcí procesy sériové i kusové výroby. VELMI DOBRÝ VÝKON, DLOUHÁ ŽIVOTNOST. Chladicí emulze patří mezi emulze s velmi dobrým výkonem a dlouhou životností. Kvůli ekonomické efektivitě jsou emulze vhodné pro každodenní profesionální použití. Zaměřujeme se na chladicí emulze a řezné oleje nejvyšší kvality, které pomáhají zajistit bezproblémový provoz obráběcích strojů.


Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechani. Vodou mísitelná chladicí.


Chladící řezná kapalina, minerální. Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí, barevných kovů a litiny. Díky speciálním přísadám budou Vaše stroje stále čisté, bez lepkavých usazenin. Neobsahuje bór, chlór a sekundární aminy. Pro řezání, vrtání a děrování.


V této kategorii najdete syntetické řezné oleje a chladící emulze. Při vrtání magnetickou vrtačkou doporučujeme vždy používat chladící emulze , nebo řezný olej. Při vrtání, kde se nedá zajitit přívod centrovací špičkou, doporučujeme použít sprej ALFRA.


Směšovače emulze - jsou určeny především pro přípravu chladící emulze pro obráběcí stroje - zvládají všechny běžné emulzní oleje a zaručují kvalitní přípravu emulze - k výrobě emulze je potřeba pouze tlaková energie vody - přístroje nemají žádné pohyblivé součásti jako membrány a odstředivá kola atd. Kapaliny používané při opracování kovových materiálů formou třískového obrábění odvádějí teplo z řezu, snižují třecí odpor, odplavují třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Pokud jste při kontrole koncentrace chladicí kapaliny zjistili, že je její úroveň příliš nízká, podívejte se na toto video, které ukazuje kroky potřebné k úp. V prvním videu z řady videoprezentací o chladicí kapalině obráběcích strojů se podíváme na nejčastěji používané nástroje během přípravy chladicí kapaliny a ú. QT1- chladící emulze 4ml.


Přípravek vhodný při zpracovávání kovových materiálů, zabezpečuje ochlazování nářadí během řezání šroubových závitů a jakýchkoli jiných typů obrábění kovů. Firma Blaser nám přinesla řešení chlazení pro obrábění hliníku. A po všech těch letech je stále v provozu. Proto používáme jejich výrobky i pro další operace obrábění.


Chladící emulze pro obrábění

Chladicí kapalina pro obrábění: Nástroje pro údržbu chladicí kapaliny. CNY prices include customs duty, customs fees, insurance, and VAT. Obrábění kovů Příslušenství Chladicí Emulze pro snížení opotřebení při vrtání, řezání a broušení, GÜDE. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hovoří-li se o řezné kapalině obecně, míní se tím řezná kapalina v podobě emulze nebo oleje.


Jsou vhodné běžné chladící emulze pro obrábění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky