úterý 19. července 2016

Lázně lednice dárkový poukaz

Dárkový poukaz je vhodný dárek pro každou příležitost. Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu. Pokud si nejste jisti výběrem, můžete darovat dárkový poukaz na hodnotu a výběr pobytu nechat na obdarovaných.


Pokud ještě nepatříte k těm, kteří si takto obohatili vztah a soužití s partnerem, tak zajisté přisypte do svého života toto koření, které dodá Vašemu vztahu novou vůni. Cena lázeňského dárkového poukazu je 5- Kč, při objednávce v hodnotě vyšší než 10.

Kč Vám vystavíme a pošleme dárkový poukaz zdarma. Tato možnost je také nejrychlejší a poukaz tak můžeme mít ihned k dispozici. Chcete dárkový poukaz ještě dnes a zdarma na e-mail? Vám dárkový poukazpošleme na Váš e-mail ve formátu jpg anebo pdf úplně ZDARMA. Obdarovaný si může vybrat termín pobytu až po předání dárkového poukazu.


Platba probíhá převodem z. Vám zašleme vybraný poukaz oproti faktuře. Vaše přátele, rodinu, zaměstnance či obchodní partnery.

Poukaz lze uplatnit pouze v rámci jednoho pobytu, nelze jej uplatnit po částech. V rámci jednoho pobytu je možné využít i více peněžních poukazů, jejich hodnota se pak sčítá. Je-li cena služeb vyšší než finanční částka uvedená na poukazu na hodnotu, rozdíl v ceně je možno doplatit. Jak do lázní přes pojišťovnu?


Lednice - lázně v zahradě Evropy. Prostudujte si postup, jak si vyřídit lázně přes pojišťovnu. Pokud vás čeká operace spojená s implantací umělého kloubu, přečtěte si naše doporučení, která vám pomohou s efektivní a rychlou rehabilitací a návratem do běžného života. Okouzlíte perfektním dárkem šitým na míru a možná někomu splníte jeho velký sen. Největší předností tohoto poukazu je skutečnost, že se obdarovaný již nemusí o nic starat.


Pokud svým blízkým chcete udělat opravdovou radost, darujte jim dárkový poukaz. Konkrétně poukaz na chvíle ničím nerušeného odpočinku. Jeho hodnotu si zvolíte zcela sami. Konstantinovy Lázně leží ukryty uprostřed lesů západních Čech severozápadně od Plzně v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky.


Vyberte si z nabídky volně prodejných procedur: Ceník - procedury. Nabízíme Vám milý dárek pro Vaše blízké, přátele, pracovní kolegy. Dárkové poukazy vystavujeme v hodnotě od 5Kč nebo na konkrétní relaxační procedury, rituály a pobyty.

Může si také připlatit a dopřát si pobyt v dražší sezóně. Peněžní poukazy na pobyt. Daruj poukaz do naší únikové hry k narozeninám, Vánocům, nebo jenom tak. Termín hry si obdarovaný volí sám v našem rezervačním systému.


Darujte zážitek, na který se bude dlouho vzpomínat. Motivy poukazů naleznete v záložce Dárkové poukazy. Poukaz vystavujeme denně v recepci Loveckého zámečku od oo-1oo hodin.


Můžeme Vám ho také zaslat poštou. V případě zájmu nám napište, máte-li dotaz volejte na tel. Poukaz zašleme na požadovanou adresu v dárkovém balení.


Věnujte svým blízkým či přátelům dárkový poukaz na relaxační pobyt v lázních nebo na procedury ve Wellnesscentru Aqua viva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky