čtvrtek 14. července 2016

Stroj na cukrovou vatu profi

Jednoduše do stroje nasypete cukr, a během několika minut si budete moci. Profesionálne stroje na výrobu cukrovej vaty. Ideálny doplnok pre začínajúce podnikanie ako aj zabehnuté podniky, kúpaliská, detské tábory či stánkový predaj. Pri kúpe u nás je samozrejmosťou slovenský preklad manuál a technická dokumentácia spolu s osvedčením CE o nezávadnosti ! Je to žiadaná položka pri prípadnej registrácie alebo kontroly úradu hygieny o. Dostali jste chuť na chutnou cukrovou vatu ? Kompaktní výrobník od Clatronic je pro vás jako stvořený! Výsledná cukrová vata se kvalitou může rovnat vatám, které znáte z jarmarků.


Profi stroj na cukrovou vatu je ideální pro nejrůznější festivaly, oslavy, party, podnikové večírky atp. Tento stroj je ideální pro výstavy, slavnosti dětí, poutě a různe kulturní akce. Cukrová vata je zvláštní druh cukrové sladkosti, která je tvořena typickou lehkou, vzdušnou hmotou o různé barvě v závislosti na použitém barvivu. Balení obsahuje ochranný kryt, lehce se čistí a podléhá hygienickým standardům. Včetně balení je zásuvka.


Produkt byl úspěšně přidán do. Buď nás můžete pozvat na akci, kde budeme cukrovou vatu prodávat, nebo si stroj můžete pronajmout. CENA JE KONEČNÁ VČETNĚ ZASLÁNÍ DO SK Prodám tento nový elektrický stroj na cukrovou vatu určený pro komerční využití. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Stroje - Cukrovu vatu bazár. Nerezová mísa Ø 2cm.


Mini provedení stroje na cukrovou vatu vhodného pro mobilní použití a menší akce, jednoduchá obsluha a čištění, stabilní výrobník vaty s výkonem 4W vyrobí porci za minutu. Pokud chcete cukrovou vatu vyrábět i doma, můžete si toto zařízení pořídit i do vaší domácnosti. Pojďte se s námi podívat, na. GNT Výrobník cukrové vaty kompletní sada.


Kouzlo cukrové vaty je v tom, že si ji člověk nedopřeje každý den. Je to skvělý požitek, když se Vám rozpustí na jazyku a Vy máte ten úžasný pocit, který se musí jednoduše jen zažít. Nyní si můžete dopřávat cukrovou vatu i doma. Prodám polský plynový stroj na výrobu cukrové vaty. V kategorii výrobník cukrové vaty najdete profesionální produkty vysokého výkonu, které slouží jako stroj na výrobu cukrové vaty.


Cukrová vata je u spousty z nás velmi oblíbená, můžeme se s ní setkat například na poutích, různých akcích, ale také v běžném stánku. Sprostredkovanie tovarov z Poľska, z Allegra a iných poľských stránok. Náhradné diely, autodiely, oblečenie, dom a vybavenie, šport a turistika. Skvělý pomocník při oslavách. Jednoduše nasypte cukr do stroje a během několika minut si můžete vychutnat lahodnou cukrovou vatu ! Přístroj funguje takto: před použitím je třeba ho předehřát asi minut.


Možné osobní předání v Praze. Plně funkční, nevyužitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky