úterý 26. července 2016

Technická plsť

Technická plsť

Různá jemnost a objemová váha plsti a různé chemicko-fyzikální vlastnosti umožňují velmi rozmanité. Plsť T1V – tabulová valchovaná bílá, určená pro technické účely především ve strojírenství a stavebnictví jako podložky a těsnění proti prachu a tlumení otřesů, jako výplňový materiál ve formě různých pásků a kroužků. Složení je 1 čistá tříděná ovčí vlna praná. Vlněná vlákna se zpracují na vlákenné rouno,které se vlhkostí, teplotou a tlakem zplstí a následně na valchách zhutní a ztuží.


Technická plsť

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vážení návštěvníci, vítáme Vás na internetových stránkách společnosti WHD spol. Na těchto stránkách Vám představujeme náš sortiment plstí. Izolace příslušenství Plsť obalová (m).


Technická plsť Výborný izolační materiál. Preklad „ technická plsť “ zo slovenčiny do ruštiny v prekladovom online slovníku. Najrelevantnejšie výsledky prekladu „ technická plsť “ do ruského jazyka.


Pro výrobu jsou zpracovávána živočišná vlákna s plstící a valchovací schopností – ovčí vlna a zvířecí srst, v některých případech jsou doplněna vlákny umělými. Vlnená, umelá a murárska PLSŤ vo forme vlnených tabulí, vhodných aj k ďalšiemu tvarovaniu. Filtrácie FIRON, VAF, FINET, FITEVIG. Popri vpichovanej plsti v rolkách dodávame inovatívne technické produkty s výnimočnými vlastnosťami v kruhových a nekonečných formách ako sú valce, prstence a nekonečné pásy.


Jedná sa o technickú svetlú plsť - 1 vlna a chlpová plsť tmavá - 1 živočíšna srsť. Naša spoločnosť dodáva plstený materiál predovšetkým do Českej a Slovenskej republiky. Nemecku, Rakúsku i ďalších susedných štátoch. Cena za meter či kus (EUR) od do. Gélové lepidlo pre zložité situácie.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Für Bestellungen von Nähzubehör von kleinem Volumen hast du die Möglichkeit, Versandkosten zu sparen und die Bestellung als Warensendungmit der Deutschen Post verschicken zu lassen. Brněnská továrna plstí, s. Výrobky pro technické použití. Plstěné tabule - plst ve formě tabulí o velikosti 1x1m v různých hustotách a silách. Plstené tabule dodávame v štandardnom rozmere alebo v podobe rôznych typov tvarovaných pásikov.


Juta (pytlovina) je v jednobarevné žluté barvě. Látka je z obou stran stejně barevná. V prípade potreby iného druhu materiálu je potrebná konzultácia. Prodávající prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů. Plsť používáme ke stříhání, lepení, šítí a vyšívání či k výrobě různých přáníček, figurek, zvířátek nebo broží.


Technická plsť

KINETIC, Prodej materiálů Plsť technická – Plsť technická. Specializujeme se na výrobu a prodej vlněných i samolepících plstí, netkaných vpichovaných textilií, tvarovaných segmentů podle nákresů i hobby balení. Naše plsť je vyrobena výhradně z čisté střižní vlny té nejvyšší kvality.


Kromě brusiva nabízíme i ostatní stolařské potřeby – čističe brusiva, kluzné přípravky, ocelovou vlnu, grafirové plátno, brusné válce a obaly atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky