pátek 22. července 2016

Formy na dorty 3d

Kvalitní dortové formy firmy Wilton zaručí vždy dokonalý výsledek. Silikonové formy na dorty jsou hitem tohoto tisíciletí. Forma na dort je základní výbavou každé hospodyňky, a proto nabízíme nejen dorty se dnem, ale také tzv. Postačí k tomu jen pečící papír, kterým formu.


S 3D formou můžete vytvářet libovolné dorty a dortíky na míru svým zákazníkům. Originální formy jsou perfektní pomůckou i pro začínající cukráře. Není potřeba ji složitě skládat nebo dokonce vymývat.


S formou si poradí i myčka nádobí. Pořiďte si 3D formy na pečení dortů, uvidíte jak vám s nimi půjde práce. Lahvičky, Trezírovací (cukrářské) sáčky, Cukrářské špičky, Točny na dorty , Pečící fólie a papíry. Vlijte čokoládu do formičky a počkejte si na dokonalý výsledek.


Motiv květiny je vytvořený do nejmenšího detailu. D formy na dort využijete také na přípravu fondánu, na fondant, čokoládu a další cukrářské výrobky. Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek. Výhodou těchto forem je jejich skladnost.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Kč Nástěnná polička 80cm, barva buk. Motiv čtyř různých květin ve 3d provedení vytvoříte velmi snadno z fondantu, marcipánu nebo třeba vlitím roztavené čokolády do této silikonové formičky. Tescoma Plech na pečení DELÍCIA 46xcm.


Formy na dorty 3d

Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Hledáte levné Formy na dorty ? Nakupte Formy na dorty za nízkou cenu online na lightinthebox. Formy ze silikonu jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje, a také se dobře udržují – mohou se bez problémů mýt v myčce nádobí. Praktické, moderní, odolné. Dortová forma ve tvaru panenky 3D.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ahoj formu určitě nepotřebuješ, já dělám kopačák tak, že upeču v obyč.


Tak jsem dneska byla na jarmarku řemesel v Havlíčkově Brodu. Jsem úplně nadšená, protože tam byl řezbář z MORAVY (!!!) a prodával vyřezávané formy na perníky. Vždycky jsem sehnala tyto formy jen v severních a východních Čechách - hlavně v Podkrkonoší a na Moravě ne a ne někoho najít.


Tak mám z toho takovou radost, že vám to sem hned dávám. Sada obsahuje 2ks hliníkové formy a 2ks stojánky. D forma na pečení, dorty , čokoládu, fondant - květiny - Ibili.


Formy na dorty 3d

Prodám nové i použité nerezové formy na pečení - u mě doma nevyužité. Rozmanité druhy dortových forem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky