středa 27. července 2016

Nejlepší kulmofén

Porovnali jsme nejlepší kulmofény dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat kulmofén plný užitečných rad a tipů. Ve chvíli, kdy nejvíc spěcháte, si vaše vlasy dělají, co chtějí. Pro tyhle případy je dobré mít v zásobě jeden praktický kulmofén, který nepoddajné nebo přeleželé vlasy srovná rychle a efektivně do latě. Foukací kulma vysouší a natáčí vlasy. Je lepší statický kulmofén nebo s rotačním kartáčem?


V našem žebříčku najdete nejlepší kulmy a kulmofény, které jsou momentálně na trhu k dispozici. Sesbírali jsme výsledky testů, hodnocení a recenze, vše jsme spojili a takový je výsledek. Nejprve si ale řekněme, jaký je rozdíl mezi kulmou a kulmofénem a jak si správnou kulmu či kulmofén vybrat. Vzhledem k tomu, že kulmofén se skládá ze dvou částí, na něž jsou kladeny různé nároky, je na každou z nich použit různý druh materiálu. První díl je část, za kterou kulmofén držíme a na němž jsou umístěna ovládací tlačítka.


Na jeho výrobu se využívá plast či jiný druh tvrzeného materiálu. Jaký je nejlepší kulmofén ? Recenze a test kvalitních kulmofénů dle naší redakce a jak ho vybrat. Srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely. My doporučujeme Braun Satin Hair – AS 53 která je vhodná pro denní používání. Ty nejlepší kulmy nabízí až několikastupňovou škálu teplot.


Každý typ vlasů si žádá konkrétní teplotu. Pro lepší orientaci se podívejte na údaje níže, z nichž vyčtete obecně. Víte, co je pro vaše vlasy nejlepší - jaká teplota, jaký typ? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kulmu a jak s ní pracovat. Na výběr máte z produktů.


Pokud vás zajímají spíše nejlepší kulmofény z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie kulmofény recenze a testy. Nechce se vám utrácet za kadeřnici pokaždé, když jdete na večírek, ples nebo oslavu? Trápí vás splihlé vlasy? Jsou dny, kdy se probudíte tak rozcuchaní, že žádný kartáč nepomůže?


Pořiďte si kulmofén , který vaše nepoddajné vlasy během chvíle upraví. S trochou cviku vytvoříte nadýchaný. Jeho povrchová úprava je obohacena o kašmír s keratinem, které se starají o zářivý lesk vlasů a jejich ochranu proti působení vysokých teplot. Na rozdíl od kulmy je určený pro použití na mokré vlasy a oproti kulmě je také šetrnější. Kulmofén je jakýmsi hybridem mezi fénem a kulmou.


Nabízí zkrátka vysušení a natočení v jednom procesu. Výsledné vlny ale pravděpodobně nebudou stejné, jako ty vytvořené kulmou. Horkovzdušná kulma, kulmofén. Neboli foukací kulma na vlasy (potkáte i název kulmo fén ) je v podstatě kulatý kartáč, který je možné zapnout do elektřiny, hlavice se otáčí a zároveň vlasy vysouší. Vy tak zvládnete dva kroky v jednom.


Vlasy si nejen vysušíte, ale rovnou z nich vytvoříte krásný a nadýchaný účes. Zaujal nás jeho sklopnou rukojetí, tudíž se hodí i na cestování. Navíc má antibakteriální povrchovou úpravu. Je vybaven stupni výkonu a to nízkou, střední a vysokou teplotou a dvěma rychlostmi – jemné a silné proudění vzduchu.


Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky