úterý 12. července 2016

Kutr na maso bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Ovládání kutru je s plynulou regulací otáček zvlášť pro mísu i nože. Součástí je také nová sada nožů.


Náklady na repasi: elektro 30tis.

Stroje - Kutr na maso bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Stolní kutr je ideální pro domácnosti, společenské akce, cateringy a jiné gastronomické použití. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Elektro - Kutr na bazar.

S litry nabízí hrnec obzvláště velkou kapacitu. Díky integrovanému plastovému krytu je pracovní prostředí chráněno proti postříkání a zároveň také snižuje provozní hluk. Plnicím otvorem, který je vestavěný ve víku a. Nabízím zcela nový řeznický kutr stolní 5L Výroba Technologis 5L skvělý malý stroj výkonný rozměry 60cm x 50cm x 67cm váha 58kg stabilní! Bezpečnostní čidlo centrální stop. Mísa nože i hřídel nerez.


Prodám nepoužitý výkonný kutr na maso a zeleninu. Universální kutr QS505A. Nevyužitý v perfektním stavu. Určen k sekání a mletí masa, ryb, zeleniny. Vakuová balička VacuMIT stolní.


Také vhodný na přípravu polévek a masa. Balička vakuová Vacumit. Super přístroj za super cenu. Nakoupila v obchodu Gastro Trade. Vice info podle potřeby.


Osobní odběr Praha platba při odběr.

U nás najdete, co potřebujete. Prohlédněte si aktuální inzeráty kutr na maso. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Rozdělení průmyslových kutrů na maso.


Kutry dělíme na bezvakuové a vakuové a vzhledem k rychlosti otáček mísy je lze dělit na nízkootáčkové, středněrychlé a vysokotáčkové kutry. Navíc můžou existovat ve standartním provedení nebo s přídavným přislušenstvím jako chladící moduly, ohřívací moduly, zařízení. Skladem Použité Řezačka (mlýnek) na mas. Bazar řeznických potřeb nav-right. Hlavní město Praha, cena dohodou, od HrabJ na Sbazar.


Dům a zahrada - Kutr na bazar. Zavíračka konzerv s (odřezávačkou). Mlýnky a kutry na maso - elektrické maso mlýnky, velké profesionální masové mlýnky, složení pro mlýnky na maso , řeznické kutry na maso , kuchyňské kutry na míchání masa.


Stolní hobby kutr je ideální pro domácnosti, společenské akce, cateringy a jiné gastonomické použití. Kutr obsahuje speciální nerezový nůž pro dosažení těch nejlepších výsledků, při sekání nebo mělnění masa, zeleniny, ovoce, ořechů, ledu, při výrobě paštik, párků, vinné klobásy, pomazánek, salátů atd. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.


Kuchyňský kutr - litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky