čtvrtek 28. července 2016

Skládací nůž ve tvaru kreditní karty

Díky tomu je hmotnost jen gramů. Ultra tenký, super lehký skládací nůž ve velikosti kreditní karty. Vejde se do každé peněženky. Během chvilky ho složíte a můžete využít ke krájení zeleniny, řezání provazu nebo k sebeobraně. Cena: 9Kč Bez daně: 8Kč.


Nůž v kartě – card sharp. Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání Přidat ke srovnání 1. CARDSHARP skládací nůž Ružový. SKLÁDACÍ NŮŽ V KARTĚ (Žertovné předměty) Hodnocení produktu:. Moderní a novodobý nástroj.


Na první pohled vypadá jako. Nečekejte však, že bude mít tento nůž vlastnosti klasického survival nože s pevnou čepelí, nicméně k tomuto účelu nebyl asi nůž v kreditní kartě ani vytvořen. Model: credit card knife Dostupnost: Na sklad ě. Nenápadný, že se vejde do peněženky a přitom dodá pocit bezpečí,.


Pokud máte potřebu u sebe nosit nůž a nechcete, aby Vám zabíral místo, pořiďte si tento skládací nůž ve tvaru platební karty. Tento skládací nůž je tenčí a lehčí než běžné nože, schováte ho peněženky. Ostrá čepel je chráněna krytem, takže se nemusíte při běžném nošení bát pořezání. Karta (kreditka) skládací nůž na přežití nůž ve tvaru kreditní karty ,který se vejde do každé peněženky, kde jsou přihrádky pro kreditní karty během chvilky kartu přeměníte v ostrý nůž , jehož čepel j. Kreditní nůž je skvělý pomocník, kterého můžete mít vždy při ruce.


Skládací kreditní nůž má velikost i tvar kreditní karty. Díky své velikosti je velmi skladný. Je opatřen bezpečnostním zámkem a nemůže dojít k náhodnému rozevření.


Ciťte se stále v bezpečí! Pokud chcete mít vždy při sobě něco pro svou ochranu, nůž CardSharp bude pro vás to pravé. S vaším problémem vám vždy pomůže hravě a na úrovni.


Skvělý pomocník, kterého můžete mít vždy při ruce. Ale díky Slevovaru je nyní k dostání pro všechny nejen pro agenty 007. Stačí pouhé tři pohyby a nožík je složen a připraven k použití. Během chvilky přeměníte kartu ve velmi ostrý a stylový nůž jehož čepel se zajišťuje pojistkou.


Hradec Králové, cena 89Kč, od 1radimna Sbazar. Popis: Čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli a super tenká konstrukce. Odjistěte pojistku (otočením kolečka u čepele nože). Během chvilky kreditní kartu přeměníte ve velmi ostrý a stylový nůž , jehož čepel je možné zajistit pojistkou. Nejsme plátci DPH 8Kč ks.


Zabere méně místa než kreditní karta a má i pojistku, která vás ochrání před nežádoucím otevřením čepele. V této kategorii nabízím různé doplňky, které se vejdou do peněženky a mohly by se hodit. V nabídce je multifunkční karta nejen pro všechny kutily a zálesáky nebo skládací nůž ve tvaru kreditní karty.


Rukojeť nože je vyrobena z polypropylenu, který zaručuje dlouhou životnost a snadné skládání nože. Díky pojistce se nebudete muset bát, že se vám nůž sám otevře v nežádoucí chvíli. Zajímavě řešený nůž ve tvaru kreditní karty Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Snadné použití a elegantní zároveň. Ideální pro každodenní použití doma, pro táboření, turistiku a všude tam kde potřebujete mít po ruce něco ostrého!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky