úterý 19. července 2016

Elektrické struhadlo profi

Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Vhodný pro pizzerie na parmezán apod.


Elektrické struhadlo profi

Vysoce kvalitní výměnné nástavce s nožem z nerezu pro rychlé a snadné dekorativní krájení. Elektrické strúhadlá umožňujú jednoduché spracovanie väčšieho množstva surovín za krátky čas. Hodia sa do každej domácnosti, nezaberú veľa miesta, ale ušetria veľa času. Vybrať si môžete aj z rôznych nadstavcov.


Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Ako vybrať elektrické strúhadlo?


Uľahčia vám prípravu najrôznejšie pokrmov aj výrobu strúhanky. Umožní vám rychle a snadno. Stolní elektrické ořezávátko, které snadno, rychle, bezpečně a dokonale ořeže kulatou, trojhrannou nebo hexagonální ( šestihrannou ) tužku a pastelku o p. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Balení obsahuje vyměnitelných nástavců, misku na salát a nádobu na uskladnění nástavců. Má rychlostní stupně a široký plnící otvor, takže se do něho vejdou i větší kusy potravin.


Struhadlo na parmazán Profi Plus je určeno pro tvrdé druhy sýrů. KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. Vyrobeno byl z nerezové oceli s pohodlnou rukojetí a očkem pro zavěšení nad pracovní plochu.


Tento mixér, nebo-li elektrické struhadlo má bubínků pro funkcí. Hravě zvládne hrubé i jemné strouhání, tenké plátky a krájení. Dále má nástavec na bramboráky a zvládne strouhání i tvdého sýru.


Kvalitní kuchyňské potřeby vám usnadní přípravu všech pokrmů. Mezi nejoblíbenější pomůcky do kuchyně patří: struhadla, naběračky, obracečky, prkénka na krájení, kuchyňské váhy, dózy na potraviny, kuchyňské teploměry a další kuchyňské náčiní. Kráječ je vybaven třemi čepelemi krájení, mletí - strouhání, nudlič. Praktické struhadlo pro přípravu salátů přímo do přepravního boxu.


Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Porovnání cen elektricky struhadlo na strouhanku profi , srovnání cen elektricky struhadlo na strouhanku profi na portálu HLEDEJCENY. Nože a pěchovátko vhodné do myčky.


Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k. Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky