středa 16. listopadu 2016

Čistící pěna na koberce

MÝVAL – čistící pěna na koberce a potahové textilie. Mýval suchá pěna čistí všechny druhy koberců a potahových textilií, zjasňuje a oživuje barvy. Tuba čistící pěna na koberce s impregnací vláken je určena pro hloubkové čištění koberců a běhounů.


Speciálně vyvinutá receptura s impregnací chrání vlákna před rychlým opětovným znečištěním. Tím zůstane koberec déle čistý.

Přípravek není vhodný na sisal, kokos a samet. Lehce se nanáší a zanechává. Hodnocení produktu: (recenzí) Mr.


Teppich Antialergen na koberce suchá pěna s vůní Moře Čistič koberců je prostředek na čištění a péči o koberce , čalouněný nábytek a autočalounění dokonale čistí a odstraňuje. Antialergenní suchá pěna určená k péči o koberce , čalouněný nábytek a autočalounění. Tento přípravek slouží především k čištění skvrn, obnovení původní barvy a likvidaci nepříjemných pachů.


Díky antialergenním složkám dokonale odstraňuje alergeny prachu a hubí bakterie a roztoče, které se v těchto.

Roztok se napění a pěna se nanáší houbou nebo kartáčem na čištěnou. Suchá pěna pro ruční čištění koberců, potahových látek a čalounění. Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Omino Bianco suchá pěna na koberce a čalounění je spolehlivý čistič na koberce a textilie. Má velmi snadné použití díky kartáči, který je umístěn na víčku láhve. Missiva - Mýva čistící pěna na koberce a potahové textilie - 5ml. Používáním výrobku na čištění koberců Mýval získáte: vysoce účinnou čistící pěnu jasné barvy čištěných ploch hebkost vlasu.


Tepur čistící prášek na koberce 7g. Kupte více, zaplatíte méně. Je vhodná i pro čištění vlněných koberců. Specialisté na drogerii a kosmetiku.


Doručení až domů nebo osobní odběr. Kobex čistič koberců: - přípravek na čištění koberců a čalounění - aktivní pěna rozpouští a váže na sebe částice špíny, které se po uschnutí lehce vysávají - oživí barvu. Výbornou pomůckou je čistící pěna. Použití čistící pěny je snadné, a to i bez použití vody.


Sprej stačí protřepat, otočit dnem vzhůru a nastříkat na pokožku.

Pěnu necháme působit a poté jí jednoduše měkkým hadříkem, ubrouskem nebo žínkou setřeme. Všechny pěny obsahují látky prospěšné pro regeneraci kůže. Další doporučovanou možností je čištění pěnou – např. Teppich, Peršan – kdy se vytvoří hustá pěna , která se nanese na koberec tak, aby nebyl úplně promáčen, a po vyčištění se koberec opět vysaje.


Oživují barvy čištěných textílií. Larrin Koralan čistící pěna na koberce , potahy pro ruční čištění 5ml ruční čištění 5ml. Zabraňují opětovnému znečištění. Přispívají k potlačení roztočů.


Xanto StainXapp je hustá aktivní čistící pěna , která skvěle vyčistí skvrny na kobercích a čalounění. Rychle odstraňuje skvrny a nezanechává žádné lepkavé zbytky. Vhodné i pro vlněné koberce. Informace produktu Xanto pěna na koberce 600ml.


Bohata aktivní pěna , která skvěle vyčistí skvrny na kobercích a čalounění. Xanto Stain Xapp čistící pěna na koberce a čalounění 6ml - originál z Německa. Rychlé a snadné použití bez potřeby nadměrné vody, rychleschnoucí, rychle odstraňuje skvrny a nezanechává žádné lepkavé zbytky.


Hustá aktivní pěna , která skvěle vyčistí skvrny na kobercích a čalounění. Pěna na čištění koberců C. Profesionální čisticí prostředek pro čištění koberců a čalounění. KÄRCHER CarpetPro čistič na koberce a čalounění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky