středa 30. listopadu 2016

Opravy kávovarů brno

Po celkové kontrole a lokalizaci závady na vašem kávovaru, vás budeme obratem kontaktovat a konzultovat postup případné opravy. Zapůjčení náhradního kávovaru po celou dobu opravy již od 6Kč bez DPH dle typu kávovaru. Jsme autorizovaní prodejci kávovarů kvalitních značek Nivona, Miele a Jura. V nabídce uvedených značek kávovarů máme modely pro domácnosti, kanceláře i pro velké komerční provozy.


Vybrané modely si můžete prohlédnout osobně u nás na showroomu na adrese: Bohunická Brno. Opravy a údržba kávovarů všech značek a typů.

Provádíme opravy automatických a pákových kávovarů. Veškere opravy kávovarů provádí zkoušení odborníci s velkou praxí. Bučovice, Uherské Hradiště - standardní výjezd do hodin, za příplatek do hodin.


Brno a okolí - standardní výjezd do hodin, za příplatek do hodin. Blansko, Boskovice, Kuřim - standardní výjezd do hodin, za příplatek do hodin. Během této dlouhodobé doby jsme získali zkušenosti s opravami všech možných typů a značek kávovarů , presovačů, překapávačů , jak s mlýnkem , tak i bez mlýnku.


Váš kávovar zkontrolujeme jedním z našich specialistů a následně Vás budeme kontaktovat s přesnou cenovou nabídkou opravy. Následně se můžete rozhodnout, zda si přejete Váš kávovar opravovat nebo ne. A taky zda si pro kávovar přijdete osobně, nebo Vám jej zašleme, nebo ho máme ekologicky zlikvidovat.

Dlouholeté zkušenosti s pozáručními opravami kávovarů předních výrobců Vám zaručí kvalitu provedené opravy. Naši technici přijedou Váš kávovar pravidelně kontrolovat a vyčistit. Parkování přímo před servisem.


Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také vyspělejší technologie, které připraví Vaši kávu ještě chutnější. Náš technik za vámi přijede do hodin a na místě vyřeší vzniklý problém k vaší spokojenosti.


Pokud opravu kávovaru nelze provést na místě, po dobu opravy vám zajistíme zapůjčení kávovaru. KV ELEKTROSERVIS - Zdeněk Chvátal Nám. SAECO servis - pozáruční opravy kávovarů SAECO Incanto, SAECO Royal, SAECO Odea, SAECO Primea.


SERVIS a diagnostika KÁVOVARŮ všech značek a typů. Poskytujeme opravy a servis espresso kávovarů (automatických i pákových) včetně pravidelných servisních prohlídek v Brně a Plzni. Kompletní péče a servisní údržby kávovarů nabízíme za oboustranně výhodných podmínek.


Obecná ustanovení Tyto všeobecné servisní podmínky platí od 1. Servis kávovarů Brno , Kafeservis. Nabízíme záruční a pozáruční opravy a servis kávovarů , zápůjčky, prodej a náhradní díly. Prodej náhradních dílů a příslušenství značek. Vyzvedneme kávovar a přepravíme jej do servisu. Za odběr kávy zapůjčíme stroj zdarma.


Nabízíme servis a opravy profesionálních kávovarů a elektro gastro technologií.

Aktuální katalog firem v kategorii servis kávovarů. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary, kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje.


Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky