čtvrtek 24. listopadu 2016

Ionizátor vody aquator silver

Free Shipping Available. Ionizátor vody aQuator silver vám pomáhá žít zdravě. Jde o ionizátor nové generace, který ve stejném čase vyrábí ionizovaná alkalická i ionizovaná kyselá voda. Oproti řadě “mini” se u tohoto typu zařízení nastavuje přímo pH bez časového nastavení.


Dodatečná funkce umožňuje výrobu stříbrné vody. AKCE - ke koupi tohoto výrobku od nás dostanete následující FILTR NA VODU zdarma. Jeden z nejlevnějších přístroju k ionizaci vody v domácnosti. Cenově dostupný přístroj na přípravu ionizované vody v domácnosti.


Jedná se o neprůtokový ionizátor (o objemu litry) s jednoduchým ovládáním i údržbou, který dokáže na základě požadovaného pH vyrobit přibližně litru živé zásadité vody a litru kyselé. V tomto ionizátoru vody se ve stejném čase vyrábí ionizovaná alkalická i ionizovaná kyselá voda. Během pár minut získáte vodu požadované kyselosti v rozmezí pH 4-11. Přístroj představuje levnější alternativu velkých ionizátorů a na rozdíl od nich se nemusí připojovat na vodovodní řád. Po zvolení času už stačí jen potvrdit tlačítkem START.


Po dokončení úpravy vody zařízení vydá zvukový signál a vypne se. V tomto nastaveném čase ionizátor aQuator mini silver. Postačí naliať vodu z vodovodu a nastaviť čas, po niekoľkých minútach budete mať ozajstný prameň zdravia vo svojej domácnosti. Navíc dokáže vyrábět i stříbrnou vodu. Certifikovaný ionizátor vody.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Ionizátor vody aquator silver

Praktický stolní ionizátor vody Aquator Vivo Silver představuje novinku od společnosti Burbuliukas. Jde o kompaktní zařízení, které v krátkém čase dokáže upravit pH vody podle vašich preferencí. Pomocí jednoho zařízení dokážete vyrobit alkalickou, acidickou a stříbrnou vodu. Ve srovnání se standardními velkými.


Montáž aj obsluha zariadenia podľa priloženého návodu je jednoduchá a zvládne ju každý. Na rozdíl od ionizátoru aQuator Silver neumožňuje vyrábět stříbrnou vodu. Zařízení je patentované a certifikované pro použití pro pitné vody. Přístroj díky své konstrukci, rychlosti a dostatečné kapacitě představuje alternativu velkých ionizátorů.


Ionizátor vody aquator silver

Praktický stolový ionizátor vody aQuator Vivo Silver predstavuje novinku od spoločnosti Burbuliukas. Ide o kompaktné zariadenie, ktoré v krátkom čase dokáže upraviť pH vody podľa vašich preferencií. Pomocou jedného zariadenia dokážete vyrobiť alkalickú, acidickú a striebornú vodu. V porovnaní so štandardnými veľkými. Prístroj s vysokou úžitkovou hodnotou.


Snadno ji promění na léčivou, vhodnou k přímé spotřebě či k omývání poškozené kůže, nebo naopak z ní umí udělat vodu, se kterou pro vás bude úklid hračka! Aquator Silver III - Aquator Classic III - ionizátor vody. Nový ionizátor vody aQuator VIVO Silver 3lit je dizajnovo najpraktickejšie prenosné zariadenie na výrobu ionizovanej vody z dielne firmy Burbuliukas.


Novému modelu zachovali všetky základné funkcie a objem vody ako má model › aQuator Silver 3lit, ale novým dizajnom mnohonásobne zvýšili jeho bezpečnosť pri používaní. Membrány sa vkladajú do púzdra membrány, ktoré sa skladá z dvoch častí a má tvar štíhleho košíčku. Náhradné membrány – ionizátor vody AQUATOR. Balenie obsahuje ks membrán.


Samotný ionizátor vody slúži na zmenu pH vo vode, tým pádom vytvára buď alkalickú, zásaditú vodu alebo naopak kyslú. To všetko funguje pomocou elektrolytických platní umiestnených v tele ionizátorov vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky