pondělí 7. listopadu 2016

Nepropustná podložka na matraci 90x200

Ochranná podložka na matraci ) Vodě nepropustná hygienická podložka (chránič na matraci ) zn. SOLITUDE, 1 bavlna damašek. Rohy podložky jsou opatřeny gumovými napínacímí pásy, které zabraňují sklouznutí z matrace. Nepropustná podložka 90x2- Nepropustná froté podložka o rozměru x 200cm. Uchycení k matraci je možné gumou v rozích podložky.


Výrobek je vhodný do nemocnic, léčeben dlouhodobě nemocných atd. Podložka obsahuje gumový úchyt v rozích. Abena nepropustná podložka je určena k ochraně matrace. Významně prodlouží životnost matrace a pomáhá udržovat vysoké nároky na čistotu a hygienu.


PU vrstva propouští vzduch. Vhodné zejména pro hotely a penziony, úspěšně jsou využívány ve zdravotnictví. Jsou také vhodné k použití u malých dětí, osob trpících inkontinencí a dlouhodobě upoutaných na lůžko. V rozích podložky jsou všité gumové pásy, které zaručují přichycení chrániče na matraci a jeho perfektní přilnutí.


Babyrenka nepropustná prodyšná podložka s uchycením na gumu je kvalitní chránič matrace pro dět. Objednejte si matrace o rozměru 90x2u předního českého výrobce matrací MPO. Bi-elastický bariéra proti prachu-roztoči, bakteriemi a. Vrchní matrace přidá na komfortu a ochrání vaší matraci. Aby vám vaše matrace vydržela dlouhá léta, doporučujeme použít kvalitní vrchní matraci či chránič matrace. Pomohou zachovat tvar přikryté matrace a zajistí čistší.


Vyrábíme české podložky na matrace běžných rozměrů, ale vyhovíme i požadavkům na atypické podložky, stačí nás kontaktovat. Na spodní straně je nanesena polyuretanová nepropustná , ale prodyšná vrstva. Toto froté prostěradlo má navíc funkci chrániče matrací, čímž napomáhá delší životnosti vaší postelové. Mnoho uživatelů podložky potvrzuje hlubší spánek a vstávaní s méně ztuhlým tělem. Nepromokavé nepropustné prostěradlo 90x2na jednolůžko chráni matraci proti protečení jakékoliv tekutiny.


Naleznete u nás nepropustné froté prostěradlo a nepromokavé jersey prostěradlo. Oba tyto typy prostěradel jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a jsou opatřeny polyuretanovým zátěrem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Matrace 90x2je nejzákladnější rozměr matrace.


Podívejte se na naší nabídku matrací 90x2a vyberte si Vaší novou matraci. Všechny naše české matrace jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a rozměr matrace 90x2je dnes tzv. IN v moderních domácnostech. Komfortní partnerská matrace s jádrem z taštičkových pružin. Každá taštičková pružina je uložena v samostatném lůžku - reaguje tedy zvlášť a vytváří tak ortopedické vlastnosti matrace.


Tento kvalitní matracový chránič 90x2je již neodmyslitelnou součástí každé moderní ložnice. Zabraňuje přehřívání dítěte a umožňuje matraci ideálně dýchat. Dítě pak leží v suchu a nepotí se. Ochrana matrací OCHRANA MATRACÍ (PODLOŽKY, PROSTĚRADLA) V této kategorii naleznete výrobky, které slouží jako ochrana matrací. Díky vysoké savosti a nepropustnosti se tyto ochranné prostředky na matrace používají v nemocnicích, léčebnách pro dlouhodobě nemocné pacienty, denních i rehabilitačních klinikách, penziónech pro důchodce nebo v domácnostech s pacienty.


Luxusní vrchní (krycí) podložka na matraci z paměťové (visco) pěny o střední tuhosti. Efekt paměťové pěny podpoří ortopedické vlastnosti s pohodlím spánku a zároveň přinese úlevu kyčlím a kloubům obecně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky