středa 9. listopadu 2016

Skleněné dózy na potraviny

Skleněné dózy na potraviny

Skleněné dózy na potraviny. Vyberte si z široké nabídky skleněných zásobníků a potravinových dóz. Ideální k uchovávání potravin. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze.


Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou. Díky kvalitním nádobám vydrží potraviny déle čerstvé. Do velkých sklenic a dóz se šroubovacími uzávěry uskladníte i trvanlivé potraviny jako mouku nebo cukr. Ve velkém množství domácností takto skladují cukr, mouku, sůl, různé druhy koření i další druhy potravin.


Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si! Nabízíme různé velikosti, jednotlivě i sady. Ty splňují všechny požadavky a vypadají skvěle schované v kuchyňské lince, ale i vystavené na policích. Na všechno, na co je budete potřebovat a. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně.


Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé. Malá skleněná dóza s víkem je skvělá na koření, dózu se skleněným víkem a těsněním, která je vzduchotěsná i vodotěsná, oceníte při skladování kávy, čaje ale i jako dózu na mouku nebo cukr. Perfektním řešením jsou skleněné dózy. Na přebytky od oběda se budou hodit například klasické plastové dózy na potraviny.


Skleněné dózy na potraviny

Nejideálnější formou jsou pak určitě skleněné dózy. Sklo je zcela zdravotně nezávadné a nepohlcuje do sebe žádné pachy z jiných jídel. Nevýhodou může být, pokud si nosíte oběd s sebou do práce, váha. Další druhem jsou různé.


Ne na všechno stačí klasický plech, proto se hodí mít doma zapékací mísy. K organizaci a skladování potravin ve vaší kuchyni je určena tato kategorie, ve které si můžete vybrat z široké škály dóz a boxů na potraviny. Zvolte si přesně ty, které potřebujete. Můžete vybírat z různých tvarů a materiálů.


Dózy lze umístit nejen do police. Tradiční skleněné dózy na potraviny. I když dnes většina výrobců boxů a dóz používá k výrobě levnější plasty, stále je možné pořídit si do kuchyně klasické skleněné dózy na potraviny.


Nejsou sice tak odolné proti mechanickému poškození, za to jsou zcela průhledné. To je oproti plastovým krabičkám velká. Naleznete zde skleněné dózy využitelné pro uchovávání nejen různých druhů potravin. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte dózy ze skla čirého i barveného, případně dózy zdobené za použití mosazi, keramiky i jiného materiálu. Nechejte se inspirovat a vyberte si tu svou.


Skleněné dózy na potraviny

Vybírejte z 2produktů v kategorii dózy. Dóza na potraviny se silikonovým těsněním čtvercová ks. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou skleněnou dózu na jídlo. V nabídce máme kvalitní skleněné dózy na potraviny Lifefactory a U-Konserve. Mohou být plastové, skleněné i keramické, kulaté, čtvercové, s hermetickými uzávěry.


Máme jednu z nejširších nabídek potravinových dóz na trhu. Krabičky jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, v některých můžete dokonce přímo péct!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky