úterý 8. listopadu 2016

Konvice na indukci tescoma

Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie.


Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Perfektní čajová konvice na indukci ! Pro a proti při výběru mezi rychlovarnou konvicí a konvicí na indukci. Varná konvice 5l, nerezová, vhodná na indukci , stříbrná.


Cilio Count konvice na vodu indukční červená červená. Moderní nerezové konvice a čajníky vynikající pro přípravu horké vody na plotně sporáků včetně indukčních. Vynikající pro přípravu čaje, kávy, horké vody apod. Píšťalka s bezpečným otevíráním, víčko pro snadné plnění a čištění, masivní sendvičové dno.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Konvice na čaj a kávu French press. Nově přehlednější a rychlejší. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Kela, CS Solingen a dalších. Nerezové hrnce na indukci.


Kvalitní hrnce na indukci řad GrandCHEF, SmartCOVER a PRESTO v našem sortimentu rozhodně nechybí. Nádobí na indukci poznáte tak, že na jeho dně najdete ikonu, která nádobí na indukci označuje. Skleněné varné konvice pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů s unikátním systémem sítek pro vyluhování extra jemných sypaných čajů, stejně jako lístků máty, šípků nebo čerstvého ovoce.


Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skleněné i keramické nádobí. Tescoma Adaptér na indukci PRESTO ø cm. Tyto retro konvice mají.


Hrnce s nepřilnavým povrchem. Luxusní rychlovarná konvice. Představte si krásnou rychlovarnou konvici, která vám poskytne nečekaný luxus - jediným stisknutím připraví vodu optimálně teplou pro dětskou kaši, ohřeje ji na teplotu, kterou potřebuje správně připravený zelený čaj, nebo ji rychlostí blesku přivede pod bod varu, abyste si mohli bez dlouhého čekání zalít voňavou kávu. Každý nápoj nutně nepotřebuje vroucí vodu, někdy stačí voda na hranici varu a někdy i chladnější.


Díky instalované píšťalce každá konvice na indukci začne s první unikající párou slabě pískat a zvukový signál poté nabírá na intenzitě. Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje s touto krásnou konvičkou. Jednoduchý a klasický design konvice Living Nostalgia je ideální pro sklokeramické i indukční desky. Taková je nová ️čajová konvice PERFECTA ️v provedení nerez a PERFECTA Cream v jemné. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Alternativou k rychlovarným konvicím je ohřev vody pěkně “po staru” na sporáku.


Je to hlavně nejefektivnější běžně dostupný prostředek na vaření vody pro domácnost, pokud máte indukční vařič. Rodiče menších dětí ocení funkci „100° 40°“, se kterou snadno připraví sterilizovanou v. Ta je vynikající pro přípravu a podávání všech druhů čaje a čajových nápojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky