čtvrtek 17. listopadu 2016

Hrušky marmeláda

Oloupané a očištěné hrušky necháme povařit s kořením, až změknou, poté vyjmeme koření a rozdrtíme ponorným mixérem na pyré. Vaříme do mírného zhoustnutí. Dále postupujeme dle návodu na gelfixu. Na závěr vaření nalijeme rum. Plníme do sklenic, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.


Hrušky marmeláda

Dobrá sladká marmeláda z hrušek. Pokud patříte mezi milovníky marmelá nemusíte se již nechat svazovat tradičním ovocem. Vyzkoušejte například voňavou exotickou marmeládu z kiwi, kterou si pro její nakyslou chuť zamilujete a příjemně si z její pomocí zpestříte svačiny.


Odvažte se a experimentujte, začít můžete právě tímto receptem. Suroviny: Mini kiwi Cukr Kyselina citronová Želírovací cukr. Dezert, který připomene umění vídeňských mistrů. Budete potřebovat následující ingredience: Jablka Listové těsto Skořicový a moučkový cukr Marmeláda Postup: Jablka rozkrojíme a vyjmeme jádřince.


Následně je pokrájíme na zhruba jeden až dva. Suroviny Kyselina citrónová nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností. Jak se Vám recept libí?


Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce. Dejte do kastrolu, zalijte 1ml vody, a vařte do změknutí. Až se hrušky začnou rozpadat, vezměte tyčový mixér a rozmixujte hrušky na hustou kaši. K rozmixovaným hruškám přidejte 5g želírovacího cukru, hřebíček, skořici a vařte ještě zhruba -minut dokud marmeláda nezhoustne.


Hrušky marmeláda

Správnou hustotu marmelády. Naštěstí mám hrušek dost, takže jsem přidala asi jednou tolik a už je to lepší. Huge range- FREE Delivery UK wide London location, come and visit us! South African, New Zealand and Australian Shop. Check Out Franco on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. This feature is not available right now. Please try again later. Sezona nejsladších českých jahod je tady.


Hrušky marmeláda

Pokud jste si je nevypěstovali na zahrádce, vyražte na samosběr. Pobudete na čerstvém vzduchu, pod hřejivými slunečními paprsky a pořídíte tyto sladké červené plody za bezkonkurenčně nejnižší cenu. Cibulová marmeláda podle ládi hrušky recepty, které budete milovat. Po minulé a příjemné procházce podzimním parkem, by to dnes chtělo trochu těch kalorií na zahřátí. Výroba marmelády z fíků.


Hrušky , čokoláda a meruňková marmeláda. Sledujte celou epizodu. Seriózní rádce i lidový koumá. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima.


Nakrájala do hrnca na menšie húsky. Na spodok vrstva hrušiek tak, aby nebolo vidieť dno. Zasypala cukrom a opäť vrstva hrušiek. Niekde do stredu hrnca nakrájam na malé kúsky dobre umytú limetku aj so šupou.


Cukor, zasa hrušky a na záver cukor. Prikryté odložím do komory do druhého dňa. Pak se vám jistě bude hodit tento vždy aktuální seznam všech receptů, které Inspektor Láďa Hruška v TV předvedl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky