středa 30. listopadu 2016

Krbové mřížky na míru

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. Těch existuje celá hromada. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších.


Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby. Jejich montáž je velmi jednoduchá. A protože jsou na očích, měly by ladit se zbytkem interiéru. Vyberte si z nabídky krbových mřížek tu, která nejlépe padne právě do vašeho domova. Dodáme Vám žáruvzdorné sklo tloušťky mm podle Vámi zadaných rozměrů.


Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Preto je potrebné, ak chceme aby krb pôsobil dôstojným dojmom, vybrať si mriežky, ktoré naozaj dobre vyzerajú. V našej ponuke nájdete široký výber mriežok s veľmi pekným dizajnom a za prijateľnú cenu. Ponúkame krbové mriežky od dvoch výrobcov - Parkanex a 4Fire. V naší nabídce najdete krbové mřížky té nejvyšší kvality, které jsou vyrobeny z vysoce teplotně odolného materiálu.


Krby na míru Krby, krbové vložky, krbová kamna, horkovzdušné rozvody, teplovodní krby s akumulačními nádržemi, akumulační krby, komíny, kouřovody, šamoty, malty, liaporové tvarovky, mřížky a veškerý materiál a sortiment na stavbu krbů. Pri meraní skla vezmite do úvahy minimálny odstup žiaruvzdorného skla od kovových líšt alebo od skrutiek a to aspoň mm na každú stranu. Nedostatočný odstup skla. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací.


Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Ze dřeva, za které zaplatíte a které dáte do otevřeného krbu, získáte pouze energie ve formě tepla. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství.


Připravili jsme pro vás nabídku na krbové vložky na míru. V našem katalogu najdete krbové vložky horkovzdušné , jejichž výroba splňuje nejpřísnější evropské normy. Krbové vložky na míru - 123sklo. Dále krbové vložky s teplovodním výměníkem , které jsou určeny k vytápění určitého pokoje a rozvodu tepla do dalších místností.


Vyrábíme různé druhy hliníkových mřížek na míru. Pošlete nám poptávku s výběrem typu mřížky nebo požadovaný rozměr, barvu mřížky a my Vám pošleme obratem cenovou kalkulaci, odkaz na poptávku zde. Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství.


Nabízíme Krby, krbová kamna, krbové vložky, krbové nářadí a mnohem více. Vznikly z potřeby trhu a trendů, které vládnou ve světě interiérového designu. Minimalismus a jednoduchost způsobí, že ideálně ladí s moderními interiéry. Ujasněte si, jaký druh, materiál, velikost a tvar krbové vložky Vám bude nejvíce vyhovovat. S výběrem Vám rádi poradíme, neváhejte se nás v průběhu rozhodování ptát na vše, co Vás zajímá.


Na očištěné případně na nové držáky skla také nalepte samolepící těsnící šnůru. Sklo se nikde nesmí dotýkat kovu! Kontrolu utažení skla provedeme tak, že když uchopíme sklo dlaněmi naproti sobě, musíme mít možnost se sklem ve. Rohové ventilační mřížky.


Redukce na krbové mřížky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky