úterý 15. listopadu 2016

Kovová záložka do knihy

Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí! Kovové záložky do knihy. Záložka, která se neošoupe!


To jsou netradiční kovové záložky do knihy vyrobené z nerezové oceli. Zajímavý děrovaný deoutá na první pohled. Králíček - záložka do knihy (MZ 022) autor neuveden. Magnetická záložka do knihy. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Zoufalá záložka do knihy. Jste beznadějný knihomil a čtete několik knih najednou? Jenže kde jste skončili v jedné a kde v druhé? Odedneška už v tom nebudete mít chaos, naše chytré záložky vám pomůžou.


Mají super stylový design a doslova vyčuhují z knihy a navedou vás na poslední stránku vaší četby. Unsubscribe from Cute Cute? Cena je za jednu záložku s krabičkou. Praktická kovová záložka , kterou stačí jen zaháknout za okraj knihy a už nikdy nebudete muset pracně hledat, kde jste se čtením skončili.


Knihu vám navíc krásně ozdobí přívěsek ve tvaru psa, sovy, mořského koníka, kraba, medvídka či želvy. Ideální dárek pro knihomoly. Stella Šperky Eshop Vám ponúka najkrajšie kovové záložky do kníh, záložky do kníh z kovu, záložky do kníh zo strapcom, darčekové záložky do kníh pre ženy, mužov a deti - krásne kľúčenky, ktoré budú hviezdou vo Vašej kolekcii. Tato krásná kovová záložka do knihy je doplněna o zlomky růžového křemene a přívěsek z chirurgické oceli. Elegantní kovová záložka do knihy.


Kovová záložka do knihy

Ramínko záložky se ukládá na stránku, kterou čtete, ozdoba visí na hřbetu z knihy. Délka hladké záložky je cca cm. Pokud hledáte drobný no praktický dárek pro sebe či přátele, záložka do knihy houslový klíč je to pravé.


Při čtení knihy již více nezapomenete na stranu, kde jste své čtení přerušili. Na cestách či v pohodlí domova, tento pomocník se stane rychle nepostradatelným doplňkem. Zľava : Milý darček pod stromček - dizajnová záložka do knihy z kovu len za €. Vyberte si z troch krásnych motívov - snehová vločka, anjel a husľový kľúč. Materiál - bižuterní kov.


Tipy na tvoření: Korálková záložka do knihy. Mohlo by vás také zajímat. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Přívěsek visí přes hřbet zavřeně knihy. Bižuterní kov ve staromosazné barvě. To sú netradičné kovové záložky do knihy vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.


Zaujímavý dierkovaný dizajn upúta na prvý pohľad. Tělo záložky je kovové. Na výběr máte ze čtyř provedení kovových ,,nožek. Na fotografii je vyobrazena nožka varianta č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky