úterý 29. listopadu 2016

Pračka whirlpool chyba f23

Pračka whirlpool chyba f23

FMožné příčiny: zkontrolujte tlakový spínač( může to být ten vypadlý drátek, co píše U7výše), a podívejte se, za jsou všechny kabely( drátky) připojené. Možné príčiny: Skontrolujte hodnotu odporu na kontaktoch hladinového spínača. Co znamená když pračka píše chyba F23.


Pračka whirlpool chyba f23

Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Dobrý den pane Sypecký, chybová hláška na Vaší pračce značí závadu presostatu. Kontaktujte prosím náš zákaznický servis a sjednejte si servisní schůzku. Nebo můžete využít také naši online službu rezervace návštěvy servisního technika. Rovněž Electrolux na své webové stránce nabízí přehled chybových hlášení.


Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. FPřetečení vody (tlakový spínač) – vyskytuje se při kolísání tlaku vody většinou u domácího čerpadla (je třeba vypustit vodu a použít tlačítko reset). Pračka ovládání stroje karty a měnič nemůže komunikovat. Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče.


Pračka whirlpool chyba f23

Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. F Chyby signalizované pračkou. Pračka Vám může po nějaké době psát chyby začínající F. Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou.


Pojďme podrobněji zkoumat kód Fa co dělat v takovém případě. A to je nebezpečné zaplavení. To znamená, že voda vstoupila. Ak v priebehu analýzy stroja ste videli, že v panve nie je voda a na displeji sa zobrazí kód chyby F, mali by ste sa pozrieť na dôvod v senzore Aquastop alebo v mozgu samotného stroja.


Možno ste ho sklopili deň predtým a plavák sa zasekol a po zapnutí stroja sa vyskytla chyba. F- Drain pump triac failure. Check drainage pump or possible PCB. We have added some notes to try to assist you in determining the nature of the fault you.


Mám vstavanú umývačku riadu bez displeja š. Nedávno začala počas umývacieho programu pípať – v manuále som našla postup ako to zastaviť a čo by tá chyba mohla znamenať (upchatie filtrov) – všetko čo sa dalo sa vybralo a prečistilo ale. Whirlpool Washing Machine Fault Codes. Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Pračka whirlpool chyba f23

V práčke Bosch je chyba na tabuľke F, zatiaľ čo stroj sa zastavil uprostred programu prania. Všetky znaky naznačujú, že voda nenecháva styralku tak, ako by mala. Ak máte model stroja s elektromechanickým ovládaním bez obrazovky, potom to spôsobuje chybu vlastným spôsobom. Dobrý deň, nám práčku AWE 75a počas prania mi vyhodilo chybu F. Manželka brečela u pračky: Ta čubka nepere, jen bliká. Fin the time window, what does this mean?


V příručkách najdete všechny důležité informace. Chyba Fznamená poruchu na zámku dverí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky