úterý 22. listopadu 2016

Rychlovarná konvice s regulací teploty philips

Rychlovarná konvice s regulací teploty philips

Moderní konvice do moderní domácnosti. Nabídne regulaci teploty , šest provozních režimů, udržení nastavené teploty , sterilizaci vody dlouhým převařením, zvukovou signalizaci aj. Chcete-li dosáhnout té nejvýraznější chuti horkého nápoje, chytrá rychlovarná konvice je tou nejlepší volbou. Nabízí precizní regulaci teploty , šest provozních režimů a další.


Nejrozmanitější chuť vašeho oblíbeného čaje nebo kávy s nastavením ideální teploty. Horká voda už za pár sekund. Rychlovarné konvice s regulací teploty Philips na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Snažíte se dosáhnout optimální chuti svého nápoje?


Má-li být horký nápoj co nejchutnější, je nutné jej připravit při ideální teplotě. Stisknutím správného tlačítka teploty na konvici si nyní můžete vychutnat optimální chuť svého nápoje. Konvice Philips jsou odolné a spolehlivé i při každodenním používání. Svým designem a zpracováním zajišťují maximální komfort i bezpečnost používání.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Concept, Sencor, ETA a dalších. Doprava zdarma (8×) 9Kč V eshopu skladem na prodejně ihned.


Spolehlivá šedá varná konvice s kvalitní. Disponuje LCD displejem, funkcí udržování teploty a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Díky světelné indikaci provozu je konvice vhodná i pro sluchově postižené uživatele. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


I tak zdánlivě jednoduchý přístroj, jakým je rychlovarná konvice , prošel za poslední dobu rychlým vývojem. Philco vám nabízí inteligentní, sofistikovanou konvici, která vám nabídne komfort přesné stupnice teploty vody po deseti stupních celsia a umožní vám tak. Stačí si jen vybrat jednu z devíti barevných variant.


Tefal Control Express KI240D30. Rozhodně funkcí podporující regulaci teploty v rozmezí od °C do 1°C. Tato možnost je obzvláště oblíbená u milovníků kvalitních čajových a kávových směsí, jež se nesmějí zalévat vařící vodou. Konvice se snadno nasazuje na varnou podložku ve všech směrech, a to díky středovému kontaktu.


A velkým hitem jsou také konvice s retro designem nebo třeba regulací teploty pro zelené, bílé či černé čaje. Když chcete kvalitu, výkonnost a originální design od rychlovarné konvice , ani v nejmenším toho nepožadujete moc. Takové konvice najdete u společnosti Philips , která se snaží, aby každý její kousek byl právě tím perfektním pro vás. Jejich rychlovarné konvice jsou praktické a moderní, voda v nich je uvařená za chvíli. Obzvlášť v zimních měsících, kdy je třeba zahřát se horkým nápojem se konvice často ani na chvíli nezastaví.


Abyste nemuseli neustále vodu převařovat, investujte rychlovarné konvice s regulací teploty. Běžným doplňkem, který usnadní používání konvice je tlačítko pro otevření víka konvice. V případě konvic s regulací teploty se nejsnáze obsluhují ty, které mají, pro konkrétní teplotu, tlačítka.


Regulace teploty vody je skvělá pro správné servírování čajů a kávy. Zpravidla si můžete vybrat z intervalu až 1°C. Cordless 360° kombinuje retro design s moderními prvky a praktickými funkcemi.


Tato rychlovarná konvice zaujme svým retro stylem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky