úterý 29. listopadu 2016

Kulmofén rotační

Kulmofén rotační

Statický nebo rotační kulmofén ? To znamená, že vlasy je třeba na nástavec ručně natočit a poté nechat působit samotný vzduch. Ten je vysuší a také jim dodá potřebný vlnitý tvar. Jelikož jde spíše o jednodušší modely.


Rotační kulmofén, rotační kulma neboli rotační kartáč. Všechny tyto pojmy označují spojení nklasické kulmy a fénu na vlasy. Díky kartáčům však dokážou vlasy lépe vyčesat a pomocí rotace si nastavíte směr, kterým se bude modul rotační kulmy otáčet. A to pěkně v pohodlí domova. Tři nastavitelné stupně teploty, dvě rychlosti proudění a funkce ionizace vaše vlasy snadno a šetrně natočí.


Samostatnou kategorii tvoří kulmofény rotační. Díky rotaci lze nastavit směr, kterým se bude kartáč otáčet. Jaké výhody rotační kulmofén nabízí? Typy kulmofénů aneb rotační , nebo statický kulmofén ? Kartáč kulmofénu si můžete vybrat na základě pohybu.


Kulmofén rotační

V nabídce jsou rotační a statické kulmofény, které fungují na rozdílném principu. Kulmofén je specifický název produktu, který spojuje vlastnosti klasického fénu a kulmy. Na první pohled vypadají tyto přístroje podobně, jako běžné kulmy. Hlavní rozdíl je však v tom, že jsou obohaceny o kartáče sloužící k vyčesávání vlasů.


Zároveň produkují teplý vzduch, jako fén. Plusem je nastavitelnost více úrovní teploty, plus chladný vzduch na dokončení úpravy a různé nástavce ve výbavě. Některé kulmofény obsahují ionizér a rotační kartáč.


Ve chvíli, kdy nejvíc spěcháte, si vaše vlasy dělají, co chtějí. Pro tyhle případy je dobré mít v zásobě jeden praktický kulmofén , který nepoddajné nebo přeleželé vlasy srovná rychle a efektivně do latě. Nechce se vám utrácet za kadeřnici pokaždé, když jdete na večírek, ples nebo oslavu?


Trápí vás splihlé vlasy? Jsou dny, kdy se probudíte tak rozcuchaní, že žádný kartáč nepomůže? Pořiďte si kulmofén , který vaše nepoddajné vlasy během chvíle upraví.


S trochou cviku vytvoříte nadýchaný. Výhody kulmofénu na vlasy. Kulmofén neboli foukací kulma spojuje vlastnosti fénu a kulatého kartáče do jednoho přístroje. Kulmofén můžete použít na mokré, polosuché i suché vlasy a vytvořit tak požadovaný účes.


Kulmy a vysoušeče vlasů) Hodnocení produktu: (recenzí). Kulmofén Philips Dynamic Volumebrush můžete použít k vytváření různých účesů a současně zachovat hladké a lesklé vlasy. Jeho 50mm otočný kartáč s přírodními štětinkami přidává objem a pohyb, zatímco vysouvací kartáč vytváří přesné kontury vln bez zacuchání. Lidl nabízí v akci rotační kulmofén Christina Aguilera CHC s iontovou technologií pro lesklé vlasy a dvojicí vyměnitelných nástavců.


Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně. Vysuš a vytvaruj si vlasy zároveň a získej tak neodolatelný účes během chvíle. Automatický rotační kartáč - otáčí se vlevo i vpravo.


Své zkušenosti s rotačním kulmofénem Paris Hilton PHC z Lidlu nám můžete psát formou recenze sem do diskuze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky