pondělí 14. listopadu 2016

Kožené zástěry

Kožené zástěry

V našem e-shopu najdete širokou škálu pracovních zástěr, od jednorázových zástěr, přes keprové – textilní zástěry (např. Krátká keprová zástěra), bílé zástěry pro gastronomii. Pracovní pomůcky z kůže jsou i nátepníky, truhlářské zástěry , nákoleníky a další výrobky.


Zástěry jsou víceúčelové, jednak jako ochranný a zároveň i vizuální prvek. Kožedělná výroba-nožířství. Damašková ocel má vrstev z každé strany nože.


V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. Na sedle může být logo buď laserově gravírované nebo lisované do kůže pomocí raznice, kterou Vám necháme zhotovit. KANSAS popis: KANSAS je z kůže,která má extra voskovou vrstvu pro lepší ochranu zástěry.


Kožené zástěry

Jsou vyrobeny z vyosko kvalitní hovězí hladenice. Díky tomu má zástěra také drsný a tvrdý vzhled. Je z pružné kůže a proto je velmi pohodlná na nošení. Kansas kožené zástěry jsou vybaveny vysoce kvalitními pásy a popruhy z kůže.


Chrání krk svářeče před rozstřikem ze svařovacího oblouku. V nabídce naleznete jak jednorázové pracovní zástěry pro zdravotníky a potravinářský průmysl, kožené zástěry pro svářeče, kovové zástěry pro řezníky, bavlněné zástěry pro kuchaře, pogumované zástěry pro mastný průmysl, tak ani PVC zástěry pro chemiky. Příslušenství Ochranné pomůcky Svářečské kožené zástěry - nabídka v eshopu Svářečky-obchod.


Kožené zástěry

Kožená ochrana krku ke kuklám. V této kategorii naleznete opět pár našich vychytávek. Upravené kovářské zástěry z velmi kvalitní kůže, kožené nátepníky pro ochranu předloktí a zpevnění zápěstí při práci, kožené rukavice pro kováře, zesílené v nejvíce namáhaných místech, kožené kovářské čapky. OLYMPIA ZANETTI hrnce, pekáče,pánve a pokličky Gran Luchito James White Drinks Ltd.


U nás si vyberete ze široké škály kvalitních pracovní oděvů: svářečské, truhlářské nebo řeznické zástěry , lékařské a laboratorní pláště, nepromokavé pláště, zástěry bez rukávů, zástěry do pasu, zástěry s laclem nebo zástěry s krátkým rukávem. Nevíte si s výběrem rady? Neváhejte se na nás obrátit.


Kožené zástěry

Zástěry Funkční a spodní prádlo Svetry, mikiny Vesty Bundy, kabáty Bundy softshell a větrovky Čepice, šátky. V naší nabídce na osobních ochranných pracovních pomůcek najdete profesionální kožené oděvy, svářečské zástěry , kamaše, haleny a vesty pro tryskače a další ochranné oděvy. Sedla na mopedy, skůtry, krosky i choppery. Western klobouky, holstery, pochvy aj. Vítejte na stránkách CALLVERA, výrobce luxusních kožených výrobků, které vás přež.


Ručně šitá obuv do rámku. Zástěry odolné proti proříznutí, probodnutí: a) práce při vykosťování a řezání masa, b) práce s ručními noži, při kterých je třeba táhnout nůž směrem k tělu. Ochrana předloktí: práce při vykosťování a krájení. Lehký a výkonný vrtací aku šroubovák. Poskytuje vysoký vrtací výkon při.


Tvá zahrada je víc než jen místo – je to i životní styl Švédská značka GardenGirl vyrabí oblečení a doplňky pro zahradu určené výhradně pro ženy. Od této značky nabízíme pohodlné, funkční a esteticky povedené pracovní oblečení a doplňky. Zástěry textilní, kožené a gumotextilní v eshopu pracovních pomůcek Zástěry textilní, kožené a gumotextilní v eshopu FOR JOB PROTECT = velkoobchod s pracovní obuví, rukavicemi a oděvy.


Svářečky - Kuhtreiber, Omicron, Alfa in Třebíč Ochranné svářecí rukavice, zástěry , rukávníky Prodáváme svářečské kožené rukavice sešité kevlarovou nití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky