čtvrtek 10. listopadu 2016

Hrnec nerez na odšťavňování

Hrnec nerez na odšťavňování 8l. Varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou, perforovaný hrnec k propařování ovoce, skleněná poklice s otvorem pro únik pár. Výška celé sestavy je cm. Veškeré informace o produktu. Je možné ho používat jako odšťavovač, nebo na zdravé vaření potravin v páře.


Pro odšťavňování se hrnec složí ze všech tří částí - do horní nádoby se vloží ovoce nebo zelenina, v prostřední s výpustním kohoutem se zachytí šťáva, ve spodní nádobě je voda. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Může se použít na všechny typy ohřevu – plyn, elektřinu, sklokeramiku i indukci. Hrnce na zavařování a odšťavňování Hrnce na zavařování a odšťavňování skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Banquet, ORION a dalších.


Hrnec nerez na odšťavňování

BANQUET Tlakový hrnec ALLEGRO l, s extra skleněnou poklicí. Souprava je vyrobená z kvalitní nerezové oceli a je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. Orion hrnec nerez na odšťavňování 8l.


Tento hrnec můžete použít ke zpracování ostružin, malin, jaho borůvek, bezinek ale také na zeleninu jako je mrkev, rajčata nebo červená řepa. Ovoce i zeleninu můžete v hrnci také kombinovat. Nerezový odšťavňovací hrnec vám pomůže vyrobit ty nejlepší šťávy z ovoce a zeleniny, bylinek. Odšťavňovací hrnec je vhodný na plynový, elektrický i sklokeramický sporák.


Složení: - nádoba na vodu - nádoba. Elektrické zavařovací hrnce jsou neocenitelnými pomocníky pro milovníky marmelád a džemů. Bohatou úrodu ze zahrádky zpracujete s hrnci na zavařování raz dva. Vyberte si ten pravý na FAVI. Jen u nás najdete desítky produktů z vašich oblíbených e-shopů na jednom místě.


Každé patro hrnce plní svůj účel – spodní varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou a perforovaný hrnec k propařování ovoce. V parním odšťavňovači může být v rámci jedné operace 3-kg ovoce, pro časově nenáročnou přípravu, odšťavňování. Vhodný pro indukční vaření. Velký nerezový hrnec na. Materiál: kvalitní nerezová ocel.


Detailní popis produktu. Prostřední nádoba slouží pro zachycení a odtok šťávy, je opatřena výpustním kohoutkem. Do spodní nádoby se nalévá voda. Součástí je také skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Odšťavňovač – moštovací hrnec , l parní – moštovací parní hrnec pro klasickou výrobu domácích moštů – dílná sestava – objem litrů – vyrobeno.


Domácí parní moštovací hrnec dokáže připravit kvalitní přírodní mošt ryze přírodní cestou. Nerezový hrnec na vaření sirupů a džemů se skleněnou poklicí. Varná nádoba opatřená sendvičovým dnem s extra silným hliníkovým jádrem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou, perforovaný hrnec , k propařování ovoce, a skleněnou poklicí.


Všetky informácie o produkte Hrniec ORION hrniec nerez na odšťavňování 8l, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie ORION hrniec nerez na odšťavňování 8l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky