pondělí 14. listopadu 2016

Kuchyňský chopper

Kuchynsky robot chopper najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Naklikejte si parametry, které u svého nového přístroje požadujete.


Kuchyňský robot Super Chopper , univerzální.

Přístroj zvládne mixování, mletí, šlehání, strouhání či odšťavňování. Prodej robota realizujeme do hodin za nízké ceny dopravného. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Hnětení, Mlýnek na maso, Sekání. Velmi výkonný univerzální kuchyňský robot, který se stane neocenitelným pomocníkem při každodenní přípravě pokrmů.

Díky 14dílnému kráječi Nicer Dicer Plus už v kuchyni nic jiného nebudete potřebovat. Jeho extrémně ostré čepele z nerezové oceli vám umožní dokonale nakrájet, nasekat či. And now you can get even more out of your Kenwood mixer. Thanks to our wide range of attachments for the kMix and Prospero lines, as well as the Chef and Major range, you can prepare food in exciting new ways.


Built with variety and precision in min Kenwood food mixers let you create food exactly the way you want to. S tímto kuchyňským sekáčkem to bude hračka! Sekáček se ovládá ručně pomocí táhla na provaze. Snadná a rychlá úprava zeleniny, ovoce nebo masa.


Mohutný kuchyňský nůž od finské firmy Marttiini. Nůž je vhodný na krájení masa i zeleniny a dýky široké čepeli mužete snadno přenést nakrájené potraviny do pánve či hrnce. Díky své velikosti a hmotnosti je použitelný i jako sekáček.


Snadné sekání zeleniny, ovoce nebo dokonce masa? Ak sa vo vašej domácnosti pravidelne varí a pečie, kuchynský robot bude pre vás skutočným pomocníkom. Vyššie modely vám jedlo nielen pripravia, ale dokonca aj uvaria.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.

Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Find China Manufacturers Of Mini Choppers China. Slovo univerzální zdůrazňujeme, robot seká, mísí, šlehá, mele, strouhá či pasíruje.


Stačí vložit ingredience, zafixovat části do správné polohy a zatlačit. W AC motor Objem mixovací nádoby: l Objem nádoby s nožem chopper : l. Extremely powerful 000W motor with hubs. Salad maker with all the function of stand mixer.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky