čtvrtek 17. listopadu 2016

Gril smoky fun

Gril smoky fun

Nabízíme širokou škálu zahradních grilů, které uspokojí jak začátečníky, tak profesionální uživatele. Předvedení originálního grilu, jeho využití a práce s ním. SMOKY FUN - nejoblíbenější zahradní gril vůbec! Grilování s ním je opravdu nikdy nekončící zábava. Grilované kachny, kuřata, žebírka, vepřový kýty, uzené ryb.


Gril smoky fun

Těžká železná konstrukce a topení jak dřevěným uhlím tak kusovým dřevem. Desítky tisíc zákazníků můžou potvrdit, že velmi robustní konstrukce grilu s použitím pevného ocelového plechu. Otázka na tovar 50€. Rozvaděč tepla pro grily Tradition.


Considering its very demanding production, only limited number of pieces can be made. Smoky Fun gril Party Wagon 6. The Grill Train is offered as: Grill Train 16“, Grill Train 20“, Grill Train 24“. Rails and trailer go nicely with our Grill Train Smoker and can be ordered. Jedná se o profesionální gril , který obslouží větší společnost, proto je vhodný pro zahradní restaurace a catering servis.


Ve standardní výbavě získáte teploměr, pohrabáč a přepravní madlo. Scale models can be used as decorative items or to promote our products in a shop. Make Sure Every BBQ Is Delicious With Our Selection of Smoker BBQs. Plechový rozvaděč tepla - přivádí teplo do. Robustní tělo grilu je zhotoveno z 3mm silného ocelového plechu a je ošetřeno žáruvzornou černou barvou která zaručuje dlouhou životnost.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přihlašte se k odběru a buďte informováni včas. Nejmenší nabízený gril , snadno přenosný. Jak vidíte na obrázku, tento inovovaný model nabízí kromě.


Gril smoky fun

Velmi masivní konstrukce a použití silného ocelového plechu pro tělo. Díky samostatné udící komoře lze součastně grilovat i udit. Nenechajte si ujsť akčné ponuky a novinky zo sveta grilovania.


A two-time Czech Republic BBQ champion Jiří Dolenský. Gril této konstrukce má původ v USA, kde je velmi rozšířený a všechna soutěžní klání v BBQ (barbecue) se odehrávají zejména na grilech této konstrukce. Konstrukce se skládá z grilovací komory, udírny, spalovací komory a pogumovaných koleček pro snadné převážení z místa na místo.


V poklopu je zabudována termosonda pro snadné a pohodlné sledování aktuální teploty uvnitř grilu. PL grillo-wędzarnie produkowane są z grubej blachy stalowej. Wszystkie modele spełniają najwyższe standardy. Klasický gril na drevené uhlie určený na priame grilovanie. Jsme první certifikovanou prodejnou Weber World Partner v České republice.


A co to znamená pro naše zákazníky? Kompletní nabídka grilů Weber i jejich přísl. Jun This Pin was discovered by Ігор Гуменюк.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis: Největší z řady BBQ Smokerů pro začátečníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky