úterý 15. listopadu 2016

Plastová krabička na potraviny

U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky na potraviny za TOP ceny nebo krabičky na potraviny pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici.


Opravdovou lahůdkou budou potraviny , které jsou spojeny suchým zipem a děti je mohou krájet plastovým nožem na prkénku. Malé hospodyňky si mohou vybrat, z čeho dnes chtějí nachystat pohoštění - z ovoce, ze zeleniny nebo si jen zahrají na obchod a potraviny mohou prodávat. Plastová krabička s víčkem na potraviny levně!


Nakupte plastová krabička s víčkem na potraviny bez registrace. Průhledná plastová krabička na potraviny za férovou cenu! Vyberte si průhledná plastová krabička na potraviny do 5-ti minut. Kvalitní plastový box který pojme až 4karet s obalem (obsahuje přihrádek, do každé se vejde karet), případně 9karet bez obalů. Krabičku dělí dři vyjímatelné oddělovače.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě. Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky.


Na svačinu, uchování oběda v lednici nebo na uskladnění těstovin či mouky. Nabízíme široké spektrum různých nádob s víčkem. Vybírejte z krabiček několika velikostí i tvarů – kulaté, čtvercové i obdélníkové potravinové boxy, nízké i vysoké dózy na suché potraviny. Použití v mrazničce do -st. Díky tomu zůstávají potraviny dlouho čerstvé.


Rozměr 15x10x1cm. Ručně opletený demižon. Praktický pomocník pro přenášení jídla.


Dóza na potraviny Lock and Lock l. Koule má atest na potraviny , tudíž do ní můžete vložit bonbóny a jiné menší pochoutky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vhodná také k dozdobení např.


Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás krabičky na potraviny za férové ceny, případně krabičky na potraviny pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Pohodlně a přehledně ulož. Máme jednu z nejširších nabídek potravinových dóz na trhu.


Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Dózy na potraviny nabízíme od plastových až po speciální silikonové. Transparentní viko umožňuje nahlédnout dovnitř krabičky a těsné uzavření, co je signalizované charakteristickým kliknutím. Technické údaje: rozměr: 225x148x6.


K tomu slouží hlavně kvalitní dózy a boxy na potraviny. Dózy a boxy na potraviny jsou v kuchyni nezbytné. Uschovat ovoce nebo zeleninu můžete relativně snadno, v lednici jsou pro tyto komodity určeny speciální přihrádky, ale správně uložit kávu nebo bylinky může být problém.


Proto jsou dózy a boxy na potraviny v kuchyni. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky