pátek 23. prosince 2016

Automatická pračka romo zerowatt

Programy praček Romo jsou navrženy tak, aby vypraly vždy za co nejkratší dobu, ale zároveň kvalitně a efektivně. Programy, na které je testována spotřeba uvedená na energetickém štítku (např. bavlna °C), nejsou uměle prodlužovány a mají přiměřenou délku (do hodin) a vysokou účinnost. Návod na pračky Romo Zerowatt. Stahněte si jej do svého pc a vytiskněte ;-).


MINI pračka romo v kombinaci se ždímačkou. Velmi nenáročná pračka s jednoduchým ovládáním, jednoduchý servis. Ideální pro chaty apod – nalejete vodu z kanystru a perete … Velmi dobrý stav, pěkná pračka.


Kompletní informace o produktech značky Romo Zerowatt - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Garantujeme původ veškerého zboží od výhradních dovozců do ČR. Předejděte nemalým problémům a zbytečným finančním výdajům! Odložený start až o hodin Snadné žehlení Extra máchání Funkce pro zvýšenou hygienu prádla Rychlé programy – nastavení míry znečištění prádla Nastavení teploty praní Nastavení otáček odstřeďování Zablokování tlačítek Ukazatel zůstatkového času Bezpečnostní zámek dveří Ochrana proti úniku.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Automatické pračky ROMO na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Má snadno nastavitelné programy k praní,vč. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Práčka ZEROWATT TOZ 272D-S s digitálnym displejom ponúka programov a rad prídavných funkcií. Vďaka špeciálnemu povrchu bubna Shiatsu s masážnymi bodmi bude navyše o vašu bielizeň spoľahlivo a šetrne postarané. AMICA Typ a model, výrobní číslo. ARDO Typ a výrobní číslo ? Pračka Zerowatt TOZ 272D-S s digitálním displejem nabízí programů a řadu přídavných funkcí. Díky speciálnímu povrchu bubnu Shiatsu s masážními body bude navíc o vaše prádlo spolehlivě a šetrně postaráno.


Těsnění dveří - manžeta pro automatické pračky ROMO. ROMO , ZEROWATT NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a. R a potřeboval bych sehnat návod k použití. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pokud by se někdo našel.


Nově přehlednější a rychlejší. Vážení zákazníci, od 14. Pračka má nerezovou nádobu, lze v ní i vyvářet. Nabízíme k prodeji klasickou, českou vířivou pračku značky Romo , typ KOMBI, pračka a ždímačka v jednom.


Všechny informace o produktu Pračka Romo RC porovnání cen z. Prodám funkční bubnovou pračku značky romo , v pěkném stavu. Jednoduchá na ovládání, snadná obsluha. V poslední době mi vypovídá občas službu hlavní vypinač. Lze ho nahradit bez jakýchkoli úprav vaším typem který uvádíte pod kódem SPza 9- Kč ? Stará pračka Romo neznámého typu, kterou čeká renovace.


Jestli někdo ví typové označení této pračky, ať mi jej. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Napouštění, vypouštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky