pondělí 19. prosince 2016

Potravinářský plast

Pro výrobce, zpracovatele a velkodistributory potravin nabízíme široký sortiment plastových výrobků. Plasty používané v oboru potravinářství musí splňovat mnoho specifických požadavků, jako jsou například vysoká mechanická a chemická odolnost, houževnatost, dlouhá životnost, odolnost proti opotřebení, odolnost proti nízkým či vysokým teplotám, nízká. Arla Plast má široké portfolio průhledných PC desek.


Rovněž máme k dispozici verzi s regulací průchodu sluněčního záření (Solar Control), která pomáhá snižovat teplotu tím, že. Plastový potravinářský kbelík EZ 5EB. Zpracování osobních údajů můžete ovliv.


HDPE s potravinářským atestem, vhodné na pitnou vodu či potraviny. REPAS IBC kontejner je levnou alternativou nového IBC kontejneru. Použití: potravinářský průmysl, běžná mechanika a zařízení pro volný čas. Evropská komise přijala nařízení, které požaduje sledování procesu výroby plastových materiálů a výrobků z plastů určených pro styk s potravinami. Kanystr s UN kódem, lehčený, HDPE (potravinářský atest), l - l (Canisters) - Check this box to remain logged in after you close the browser.


Potravinářský plast

Use this function only on your personal computer. Samostatná nová vnitřní nádoba IBC kontejneru. Jsou vhodné na přepravu a skladování látek v potravinářském průmyslu či zemědělství atd. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Dámský potravinářský plášť objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Za dobu naší existence jsme se stali jedním z nejvýznamnějších dodavatelů plastových obalů pro potravinářský průmysl v ČR. Previous Next O nás Averium Plastics s. Zabýváme se sériovou výrobou technických i pohledových plastových dílů metodou vstřikování.


Disponujeme vstřikolisy o uzavírací síle 1– 8t. Vyrábíme plastové přepravní obaly: přepravky na pečivo, na maso, na zeleninu a ovoce, manipulační přepravy, skládací přepravky, přepravky na láhve. L sudy (barely) s narážecím víkem a uchýty pro snadnější manipulaci. Použité po tabletách k úpravě pitné vody. Volba správných plastů pro vaše součásti pro potravinářské aplikace, kde probíhá pravidelné čištění, sanitace nebo sterilizace, znamená, že zde již není třeba dodatečná ochrana proti korozi, jež by byla normálně nezbytná při použití kovů (např. lakování, povrchová úprava nebo volba nákladných speciálních slitin).


Má stejné vlastnosti jako klasický polystyren, je ale pevnější. Je odolnější, pružnější a zároveň křehčí. Potravinářský průmysl - Katalog firem. Sudy o objemu od 30l do 500l s víkem a kohoutkem.


V našem portfoliu se nachází několik řad plastových výrobků pro různá průmyslová odvětví jako je automobilový, potravinářský , chemický, kosmetický či zdravotnický. Mezi našimi zákazníky ale najdete i včelaře a obory jim příbuzné. O firmě Firma Dřevoplast Ludvík s. We rank among the leading plastic manufacturers in Central Europe.


We are a reliable company with profit ratio enabling our continuous development and growth of production quality, expertise and product uniqueness. Vyroben z odolného plastu, který je schválen pro styk s potravinami. Zejména doporučujeme nádobu pro skladování volných produktů v kuchyni, jako je mouka, rýže nebo sušené houby. Tento plast má atest na použití v potravinářském a zdravotnickém průmyslu. Vhodné rovněž pro tekutiny.


S efektivní organizací položek v dílně, skladu či prodejně vám pomohou kvalitní přepravky. Vybírat můžete z různých typů i velikostí, ale také barev, které mohou umožnit lepší přehlednost, pokud jednotlivé typy součástek uspořádáte logicky do různě barevných boxů. Pro průmyslové využití vyrábíme: pískové filtry, lapače tuků, retenční nádrže, zemní pískové filtry, přečerpávací jímky, rozvodné skříně, stoly pro potravinářský a masný průmysl,zásobníky na pitnou vodu, odchovné nádrže na ryby, galvanické vany a další (atypické) plastové výrobky, vše dle přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky