čtvrtek 15. prosince 2016

Sklárny bohemia světlá nad sázavou

Má perfektní lom světla a vysokou pevnost a životnost díky příměsi titanu. Lze ji bez hrozby zašednutí mýt v myčkách nádobí a to i při velkém počtu cyklů. Historie moderní sklárny. Tato tradice se zrodila na počátku 18. Můžeme s hrdostí prohlásit, že český broušený křišťál patří k tomu nejlepšímu, co v daném oboru vzniklo.


Firma má méně zakázek kvůli výpadku dodávek do Íránu, řekl ČTK její majitel Lubor Cerva.

V továrně zatím pracuje přes 7lidí. Vloni v červnu Cerva informoval o tom, že. Původní podnik Sklo Bohemia patřil do zadlužené sklářské skupiny Bohemia Crystalex Trading.


Pravidelný podzimní den otevřených dveří sklárny ve Světlé nad Sázavou letos připadne na sobotu 29. Pracuje v nich přes 8lidí. Konkrétního zájemce zatím nemá, prodej je v samotném počátku, uvedl v pondělí podnikatel v tiskové zprávě. Firma Sklo Bohemia zkrachovala, zůstaly po ní dluhy a. Dostali dvouletou podmínku Kromě dvouleté podmínky dostali muži také na čtyři roky zákaz vstupu do České republiky.


Vlastnictví domény SkloBohemia.

Plastika na hlavním náměstí připomíná, že je městem kamene a skla. Světlé téměř dvě stě let brousily polodrahokamy, hlavně české granáty. Světlá nad Sázavou Dva cizinci vykrádali stany na Sázavafestu, odnesli si přes tisíc.


Neslouží ke zveřejňování komerčních nabídek či jiných inzerátů. Finále dorostenek FC VIKTORIA PLZEŇ LOKOMOTIVA BRNO 1. Návštěvníci si mohou prohlédnout nové, moderní linky na výrobu nápojového i dekoračního skla. Nově patří podnikateli Pavlu Loudovi, který vlastní mimo jiné i sklárnu Crystal Bohemia v Poděbradech.


Současní zaměstnanci se ale o práci bát nemusí, propouštění se prý nechystá. Ke dvoustovce lidí, které v říjnu obnovené sklárny znovu zaměstnaly, by mělo přibýt dalších padesát zaměstnanců. O práci by mohlo přijít do prázdnin až 1lidí. Majitel sklárny neúspěšně už rok prodává.


Informovala o tom Česká televize. Lidé se tak na komentovaných prohlídkách dozvědí, jak se v současné. Crystalite Bohemia veřejnosti pohled do zákulisí výroby. Sklárny v Světlé nad Sázavou.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba GLASS LINE, s. Petr Prokeš - laboratorní a technické sklo, GLASSTAR,. Výpis údajů k ochranné známce Sklo Bohemia a. Letos v lednu přitom spustily díky velkému zájmu o kvalitní české sklo už pátou pec a práci tam dostalo kolem šedesáti lidí.

Trh se ale mění a zhruba stejný počet zaměstnanců teď musí zase odejít. Společenské akce Navštivte jednu z největších a nejmodernějších skláren na nápojové a dekorační sklo, podívejte se, jak se rodí světově proslulý český křišťál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky