čtvrtek 8. prosince 2016

Kosicky na muffiny

Košíčky na muffiny S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Naše košíčky jsou skvělé pro každou narozeninovou dětskou party, běžné domácí pečení a vánoční cukroví. Tyto cukrářské košíčky z pečícího papíru poskytují velmi dobrý výsledek pečení a udržují tvar i barvu během pečení. Odolný papír usnadňuje vyjímání košíčků i plnění.


Kosicky na muffiny

Pořádný krém, to je kumšt. V tomto receptu se naučíte jak na něj a na konci článku naleznete dalších variant. Recept na čokoládový muffin, který zvládne i manžel.


Dneska se s vámi podělím o recept na mé oblíbené muffiny. Jejich příprava je snadná, rychlá a zvládnu to i já - chlap. Co je ale hlavní, chutnají.


Papírové košíčky a pomůcky na muffiny , Vsepropeceni. Elegantní hliníkové košičky na pralinky, ideální na přípravu čokoládových pralinek a vhodné pro styk s potravinami. Najděte si skleničku či hrníček, který bude mít průměr dna o malinko (asi o cm) menší než je průměr prohlubně v plechu na muffiny. Tím, že bude mít hotový košíček o trošičku menší průměr dna, nebude z plechu vyskakovat, ale pěkně se v něm uhnízdí a ani se nehne – což oceníte především v okamžiku, kdy začnete do košíčků dávat těsto. V této kategorii najdete papírové a silikonové košíčky různých velikostí, ve kterých můžete péct velké muffiny , nebo do nich dát malé nepečené kuličky pro snadné servírování.


Poznáte niekoho, kto by nemiloval muffiny , či cupcake-y? Sú populárne a lákavé pre každú vekovú kategóriu. Receptov na ich prípravu je nespočetné množstvo. A my vám pre každý jeden z nich ponúkame aj množstvo špeciálnych košíčkov.


Kosicky na muffiny

Vďaka nim môžete svoje obľúbené muffiny prispôsobiť priamo príležitosti, na ktorú ich chystáte. Na internetu najdeme spoustu receptů na muffiny a mnohdy je těžké si z nich vybrat. Mně se osvědčil tento recept, který jsem si nakonec sama sestavila a nejvíc mi vyhovuje. V míse vyšleháme cukr, vanilkový cukr a vejce. Přidáme olej, přilijeme mléko a promícháme.


Potom přidáme prosátou mouku a prášek do pečiva. Obraciam sa na Vás s niekoľkými otázkami. Budem rada, keď si nájdete čas a pomôžete mi.


Kosicky na muffiny

Samonosné košíčky udrží těsto a zároveň zůstanou barvené, bez mastných fleků od těsta, neboť mají voskovaný vnitřní povrch. Já také používám silikonovu formu (několik děr na muffiny v jedné formě) a do každé vložím papírový košíček (klidě levný:-) a již nemusíte nic vymazávat a hlavně poté nic umývat. Silikonová forma je ale měkká, tak ji dávám ještě do pekáče - lépe se s tím manipuluje a neroztečou se vám muffiny po formě. Já vám na vše ráda odpovím!


Jestli pečete muffiny úplně poprvé, není to žádná věda. Držte se receptu a šlehač zamkněte na zámek. Určitě to nepokazíte, recept na muffiny je totální pekařský bazál a zvládne ho i dítě školou povinné. Košíčky na cukroví nabízíme v mnoha tvarech, velikostech i barvách. Cukrářské košíčky na muffiny mnoha tvarů a velikostí.


Kosicky na muffiny

Můžete v nich muffiny a další druhy cukroví servírovat, silikonové cukrářské košíčky je možné bez problémů používat i na opakované pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky