středa 21. prosince 2016

Dětská kuchyňka bosch

Tyto hračky jsou jako skutečné a pro holčičky a dívky motivace jak zahrat s mixérem, kávovarem a naučit se stát správnou kuchařkou. Kuchyňka má zvukové efekty při vaření a zapnutí kávovaru. Servírovací pult, trouba, myčka, dřeza, digestořa, kávovara, plotýnka, to vše mohou využít při přípravě mových dobrůtek. Při spouštění kávovaru i vaření jsou vydávány zvuky, trouba. Na baterie, Nádobí a potraviny, 0. Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze.


Popis produktu Bosch plastový espreso kávovar z plastu - Věrná kopie skutečného kávovaru s realistickými funkcemi. Vybírejte si Dětské kuchyňky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. BOSCH mini jsou hračky pro děti od výrobce Klein. Popis: Velmi krátce použitá, příležitostně.


Součástí je trouba, myčka, digestoř, kávovar, plotýnka a nádobí. Přišel čas uvařit si něco chutného! U nás najdete nádherné a kvalitní dětské kuchyňky v pěkných barvách i pohádkových motivech, které potěší duši každé malé hospodyňky, ale i chlapce.


Kuchyň je vybavena kávovarem, digestoří, troubou, velkou jídelní soupravou a nádobím. Každé dítě stráví v kuchyni spoustu času, proto je dětská kuchyňka jednou z věcí, po které touží každé dítě. Pokud má být dětská kuchyňka dárkem pro slečnu, v nabídce můžete filtrovat i podle designů v dívčích barvách nebo podle oblíbených pohádkových licencí, jako je například Frozen nebo Máša a medvěd.


Hračky do dílny si můžete pořídit jako například příklepová vrtačka, sbíjecí kladivo, aku šroubovák. Dětská plně vybavená plastová kuchyňka. Velká dětská kuchyňka Bosch vision se zvukem vaření a kávovarem.


Z přední části je trouba, skříňka a lednička. Výška pracovní desky je cm. Ozvučená kuchynka Bosch s kávovarom. Prišiel čas uvariť si niečo chutné! U nás nájdete nádherné a kvalitné detské kuchynky v pekných farbách i rozprávkových motívoch, ktoré potešia dušu každej malej gazdinky, ale aj chlapca.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nejlevnější dětské kuchyňky , nabízené za výprodejové ceny ve vybraných tuzemských e-shopech, pořídíte již od Kč (akce, levně, výprodej). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dětský toaster Klein Bosch je ideálním doplňkem dětských kuchyněk. Je vyrobený z nezávadného a kvalitního plastu. I malí kuchaři a kuchařky mohou pro své panenky a plyšáky vykouzlit báječnou snídani.


Pomůže jim v tom dětský toaster Klein s licencí Bosch. Ráda vám vaše holčička pomáhá v kuchyni a chce dělat přesně to, co vy? Pak ji pořiďte skvělou varnou konvici Bosch , která vypadá jako ta skutečná.


Pomocí tlačítka otevře malá hospodyňka její víčko, naplní konvici vodou a přepínacím tlačítkem ji jako zapne a vypne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky