úterý 13. prosince 2016

Chladící kapalina g48

Chladící kapalina g48

Celoroční chladící kapalina s nemrznoucími účinky do –37°C pro dlouhodobé použití. Chladicí kapalina má modrou (modrozelenou) barvu. Výměnná lhůta - roky (podle doporučení výrobce vozidla). Zeleno modrá chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu. Určena pro starší vozy s litinovými motory a ostatními materiály chladiče z mosazi či hliníku.


Chladící kapalina G, 1L Nízkotuhnoucí chladící kapalina Gurčená pro nejmodernější druhy motorů. ANTIFREEZE je vysoce kvalitní nízkotuhnoucí směs, zvláště vhodná pro chladiče moderních hliníkových a litinových chladicích soustav spalovacích motorů. SHERON Antifreeze G-30°C, 3L. Kapalina naředěna na zámrznost -30°C. Díky tomu odpadají starosti s ředěním.


Pro moderní auta s motory z hliníkových slitin. Je vyráběna na etylenglyk. Odlišnost původu vody nebo glykolu na mísitelnost nemá žádný vliv, jelikož se jedná o chemicky jedinečné prvky. Výrazně nižší pořizovací hodnota. Kupte si kapaliny do chladiče, antifreeze - náš eshop ProdejOlejů.


Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Vhodná jako náhrada za originální náplň. Důležitým aspektem při výběru správné kapaliny je vědět, jakou aktuální „barvu“ nyní máte v chladicím systému použitou.


Právě přehřátí motoru a jeho ochrana proti korozi je důvodem, proč její správný výběr, pravidelné doplňování a kontrolu není radno podceňovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. A dá se vypustit někde nějakým šroubem.


Chladící kapalina g48

Obsahuje silikátovo-organická aditiva. Nevím, v jakém je stavu, tak ji chci raději celou vypustit a nalít novou. Co říkáte na klasický FRIDEX ? Antifreeze Gobsahuje speciálně vyváženou směs inhibitorů koroze na ochranu hliníkových částí motoru i částí z barevných kovů a železa.


Kupte si chladící kapalina , antifreeze glysantin g- náš eshop ProdejOlejů. Problém doplnění chladící kapaliny jsem nakonec vyřešil. Dle návodu k upotřebení je to chladící kapalina mísitelná se všemi chl. Speciální kapaliny s vysokým bodem varu mají význam hlavně pro cross, kde je často zalepen chladič blátem a mnohdy se motorka trápí na fleku, nebo pro jiné extrémní a sportovní účely kde hrozí přehřátí. Lowest Prices on Top Items.


Chladící kapalina g48

Inspired by Trending Stories. Antifreeze Gje nemrznoucí chladící kapalina na bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Bay Gifts to the Rescue.


Komplikované chemické složení kapaliny zaručuje ochranu chladících systémů všech spalovacích motorů, zejména kombinovaných, skládajících se z ocelových, litinových dílů nebo součástí vyrobených z lehkých slitin. K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Koncentrovaná chladící kapalina.


Chladící kapalina g48

Muj vuz vyrobeny v Korei ma předepsanou chladici kapalinu na bázi ethylenglykolu - pro celohlinikove motory. Pro motory z hliniku je třeba vhodny cesky Fridex G48. Vyzkoušejte jednu z našich kvalitních kapalin do chladiče, které se nejčastěji dělí podle barvy - modrá, červená, modrozelená.


Zabarvení nám pomáhá dobře rozlišit, kolik kapaliny v nádrži zůstalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky