pondělí 12. prosince 2016

Krouhač zelí jizeran

Nepostradatelná pomůcka pro všechny zahrádkáře a milovníky krouhaného zelí na všechny způsoby. Na kruhadle Jizeran rychle a bezpečně nakrouháte i poměrně velké množství zelných hlávek a přípravy vaření či konzervování mohou začít. Vysoce produktivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Krouhač se připevňuje k hraně stolu.


Doprava zdarma od 9Kč. Ruční rotační kruhadlo na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí. Kruhadlo se připevňuje k hraně stolu. Je snadno rozebíratelné a skladné, snadno omyvatelné.


Veškeré informace o produktu. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO. Srovnání cen krouhač na zelí Jizeran ,. Nejlevnější e-shop York-online. Zboží za akční ceny, slevy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nemusíte však krouhat pouze zelí. Tloušťka krájeného zelí závisí na tvrdosti hlavy zelí , přítlačné síle a způsobu krájení (pootáčení hlávky). Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny.


Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu. Přítlačné destičky jsou dřevěné. Aukro Dům a zahrada Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE, PŘEVODEM a ONLINE PLATEBNÍ KARTOU. Rotační kruhadlo na zelí , nerezové nože – ks. Chtěla bych si konecne poridit krouhac, hlavne na zelí a okurky. Ne na nějaká množství, spíš tak jen na saláty, nebo několik porcí k uvaření.


Na kruhadle Horal rychle a bezpečně nakrouháte i poměrně velké množství zelných hlávek a přípravy vaření či konzervování mohou začít. Všechny informace o produktu Kráječ ovoce a zeleniny kráječ na zelí JIZERAN , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze kráječ na zelí JIZERAN. Elektrický krouhač , ve kterém lze připravovat zeleninu, ovoce ale také ořechy. Díky možnosti výměny až druhů nástavců lze získat vždy požadovaný výsledek.


Jednoduché nakrouhání ovoce , zeleniny a dalších potravin. Zpracovávají syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán ,. Výkonný kráječ s minimální potřebou vynaložené síly zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost.


Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky