úterý 6. prosince 2016

Narážecí hlava kozel

Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav.


Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Pořiďte si narážecí hlavu vhodnou pro váš oblíbený druh piva. Seznam pivovarů s typy nařážečů jsme pro vás sepsali do přehledné tabulky.

A pokud si vyberete, neváhejte, navštivte náš e-shop a narážecí hlavy si objednejte! Umíte vybrat správnou narážecí hlavu pro sud konkrétního pivovaru. Právě pro vás jsou určeny následující seznamy narážečů a pivovarů. Narážecí hlava typu bajonet výrobce Lindr pro narážení klasických keg sudů UPOZORNĚNÍ! Ideálně s platbou platebn.


Naražeče na pivní chlazení přímo od výrobce výčepní techniky SINOP. Typ bajonet je rovněž nazýván jako typ korb či typ S. Kozel 10° je vynikající, lehce pitelné a intenzivní chmelové pivo.

Má mírně nahořklou chuť, jemné aroma a nádhernou zlatavě žlutou barvu. Toto hluboce fermentované pivo má obsah alkoholu a skvěle sa hodí k jídlu. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem alkoholických i nealkoholických nápojů.


Poskytujeme nápojový servis a služby ve Žďáru nad Sázavou a okolí. Nabizím k prodeji narážecí hlavu Korb od výrobce MicroMatic. Cena včetně DPH V případě dotazů mně neváhejte kontaktovat. Zakoupené zboží lze zaslat poštou nebo vyzvednout v Pra.


Pivovary a používané narážecí hlavy Narážeč piv. Základní specifikace Narážeč piv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompaktní s pivovary: Benešov- Ferdinan Broumov-Opat, České Budějovice – Budvar-Pardál, Havlíčkův Brod-Rebel-Votrok, Hlinsko-Rychtář, Klášter Hradiště nad Jizerou-Klášter, Kutná Hora-Dačický Heineken), Louny-Louny (Heineken), Malý Rohozec-Skalák-Podskalák-Skalá CZECH, Náchod-Primátor. Kompaktní s pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník. Bajonet je pravděpodobně nejrozšířenější typ narážecí hlavy.


Profesionální narážecí hlava BAJONET Micro Matic pro naražení KEG sudu. CESK nebo Společnost) v souvislosti s účinností nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU č. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé též pod zkratkou GDPR, a zákona č.

Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel mnoho ocenění z prestižních domá. Velkopopovický Kozel medium multipak 8x5l - vratná lahev. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.


Prodám nové narážecí hlavy na pivní sud KEG typ PLOCHÝ. Pro použití na sudy pivovarů: Brno - minipivovar Pegas Brno - minipivovar U Richarda Brno - pivovar Starobrno Bzenec – minipivovar Pod kněží horou Český Krumlov - pivovar Eggenberg Dalešice Děčín Frýdek - Místek – minipivovar U K. Pro pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany, Trutnov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky