pondělí 12. prosince 2016

Pražička kávy bazar

Pražička Gene Cafe CBR 1na 3g kávy. Elektrická pražička na kávu. Je po kompletnom repase. Ostatní - Prazic kavy bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nakupte či prodejte použité stroje na pražení kávy a další stroje určené k produkci kávy. Využijte našich výhodných služeb a usnadněte si vyřízení celého obchodního procesu. Jsme česká pražírna kávy.

Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem.


Upozornenie: Vzhľadom na súčasnú situáciu a veľké vyťaženie prepravných spoločností je potrebné počítať s možným predĺžením doby doručenia tovaru. Väčšina kuriérskych spoločností taktiež akceptuje dobierku len formou bezhotovostnej platby kartou. Prepravná spoločnost Zásielkovňa od pondelka 16. Dobrý den, prodám pražičku kávy pro 5-7kg.


Stroj je po repasi speciální firmou z Německa - stav nového stroje. KW motor pro pohánění bubnu. Vyčištěna, nové rozvody, opotřebení minimální Pro další informace mě neváhejte. Popis: Originální stará starožitná historická pražička na kávu do kavárny, nebo domácnosti.


Keramická pražička pro domácí pražení kávy. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Domácí spotřebiče bazar v Jihlavě na. Kč , Jihlava PRAŽIČKA KÁVY Prodám zánovní pražičku kávy , asi.


Byla jsem překvapena, jak vypadal původní „Papinův“ hrnec nebo domácí pražička kávy. Jsou zde vystaveny cukrové homole.

Některé vlastní více pražiček na různé množství kávy : od malých vzorkových až po velké stroje, které naráz zpracují i desítky kilogramů čerstvých zrnek. Profesionální pražička kávy s jednoduchou obsluhou a nízkými provozními náklady. Starožitná ruční pražička kávy - pouze bubínek na pražení kávy.


Kapacita jednoho pražícího cyklu - až kg zelené kávy. Testováno na pražení 7kg zelené kávy za měsíc. Neaktivní inzerát Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena.


Inzerát bude brzy trvale odstraněn. Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky