středa 28. prosince 2016

Forma na dort orion

Forma keramika BERÁNEK cm. Korpus je po vložení možné snadno nožem nebo strunou podélně krájet ve stejné výšce podle průřezů. Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí.


Stačí Vám pouze jediná forma a můžete péct několikapatrové dorty. Dortový korpus musí jít z formy lehce vyjmout, a forma se musí také snadno udržovat v čistotě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vzhledem k praktické konstrukci nahradí několik forem různých velikostí – lze ji zvětšovat nebo zmenšovat. Jedna forma nahradí více velikostí. Rozkládací forma na dort pro přípravu sladkých pečených pokrmů, vhodná do elektr. Ty jsou vůbec nejoblíbenější právě pro svou jednoduchost, dlouhou životnost a praktické skladování.


Stačí vám pouze jediná forma , a můžete péct několikapatrové dorty. Silikonové formy na dorty jsou hitem tohoto tisíciletí. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Pomůže vám upéci si lahodný dort , upečené dobroty z formy snadno vyklopíte.


Doporučujeme formu před použitím vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení. Vhodná do plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Plně nahradí klasické kovové formy. Po upečení formu jednoduše otevřete a na skleněném dnu přímo servírujete. Výhodou oproti celosilikonovým formám je možnost řezání dortu na skleněné podložce kovovým nožem.


Forma na dort orion

S kvalitním nepřilnavým povrchem Malá dortová forma s přezkou s kvalitním nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Detail produktu Do obchodu. Upečené dobroty snadno z formy vyjmete. Klikni pro zobrazení většího obrázku.


Dortová kulatá forma s odnímatelným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Orion forma na dort nerez posuvná kulatá 25x5cm Momentálně nedostupné Formy na pečení Formu položíte na pečící papír. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Mimořádná nabídka karlovarské společnosti s více jak 100letou historií! V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty! Ideální na několikapatrové dorty.


Vhodná pro použití v plynové, elektrické i horkovzduš. Pro snadné a zábavné pečení je tu silikonová forma od české značky Orion. Výhodou je, že není potřeba téměř žádný olej na vymazání a pečivo se stejně snadno vyklopí, těsto se totiž k nepřilnavému povrchu nepřichycuje. Snáší teploty až do 2°C a když ji vyzkoušíte, už se nebudete chtít vrátit ke keramické klasice.


Klasická dortová forma je opatřena nepřilnavým povrchem, rozevírání formy pomocí přezky. Součástí je plastové víko s držad. Malá rozkládací forma na dort o průměru cm.


Nepřilnavý povrch pro snadné vyklopení. Doprava zdarma od 9Kč. Dortové formy na pečení vám velice usnadní práci.


Forma na dort orion

Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky. Lze mýt v myčce nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky