pátek 16. prosince 2016

Narážecí hlava žehlička

Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav.


Pořiďte si narážecí hlavu vhodnou pro váš oblíbený druh piva. Seznam pivovarů s typy nařážečů jsme pro vás sepsali do přehledné tabulky.

A pokud si vyberete, neváhejte, navštivte náš e-shop a narážecí hlavy si objednejte! Narážecí hlava FLACH - RL. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít.


Nejčastěji se setkáte s typem Bajonet (Korb) a s typem Žehlička (Flach), který je někde označován jako „plochý“. Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi. Ani jeden z narážečů nemůže zastoupit jiný!

Důležité je tedy předem zjistit, které sudy ten či. Pak nezapomeňte zajistit půjčení narážecí hlavy typu žehlička , který se používá k narážení KEG sudů právě těchto značek. Bude-li někdo hovořit o ploché narážecí hlavě, případně o takzvaném flachu, jde jen o jiná označení pro žehličku. Pamatujte také na to, že narážecí hlavy mezi sebou nejsou zaměnitelné. Nabizím k prodeji narážecí hlavu Korb od výrobce MicroMatic.


Cena včetně DPH V případě dotazů mně neváhejte kontaktovat. Zakoupené zboží lze zaslat poštou nebo vyzvednout v Pra. Popis: Funkční použitá narážecí hlava typu žehlička.


Kompaktní s pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník. Staropramen, Ostravar, Bernar Svijany) Kód ZAPŮJČENÍ Hmotnost Kg Dostupnost. Pro pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany, Trutnov. Ušetříte Kč s DPH Naše cena. Celonerezová narážecí hlava plochá na sud KEG, typ A (flach nebo lidově žehlička ). Materiál: nerezová ocel AISI 304.


Ač může označení “kombi” mást, pamatujte, že tento typ narážecí hlavy nenahrazuje ani typ bajonet, ani typ žehlička.

Narazec flach najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Všechny druhy piv si můžete zakoupit a odnést s sebou v PET i skleněných obalech či sudech i soudcích.


K dostání na pivovaru a ve vybraných obchodech, restauracích a pivotékách. Aktuální nabídka dostupného balení na vyžádání na pivovaru. Půjčovna party stanů, mobiliáře a koncertní techniky. V nabídce jsou nové prodlužovací kabely - TITANEX - 2- 3V.


Mnoho délek - více info v menu ROZVADĚČE! Vyberte si z naší nabídky ten správný naražeč, který odpovídá zvolenému typu sudu. Kromě naražečů si tu vyberete i potřebné těsnění, pojistky držadla, plničky soudků nebo kompletní naražecí sety. Naražeče - narážecí hlavice na KEG sudy.


Anta C je nejsilnější z řady suchých přenosných chladičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky