čtvrtek 22. prosince 2016

Indukcni varne desky

Nesmíte zapomenout ani na výkon. Desky jsou velmi výkonné, například vaření vody v hrnci se rychlostí často vyrovná nebo i předčí vaření vody v rychlovarné konvici. Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání.


Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné.

Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Varné desky na elektrický proud pak bývají osazeny především čidly proti přetečení, případně proti vznícení oleje. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.


Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Zde se můžete informovat o našich produktech. Bosch varné indukční desky disponují praktickými funkcemi, jako jsou DirectSelect Premium, jež umožňuje přímý a jednoduchý výběr varné zóny, nebo PowerBoost, díky které lze zkrátit dobu uvedení vody do varu až o.

Díky tomu můžete připravit dokonalou omáčku nebo rozpustit čokoládu. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Indukční varné desky jsou čím dál tím populárnější. Citlivé dotykové ovládání vždy zajistí, že teplotu změníte pohodlně, během pár sekund a jediným pohybem. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.


Tuto optickou nevýhodu vám ale vynahradí svou nepřilnavostí (nepopálíte se a přetečené jídlo se nepřipeče). A co víc, tyto varné desky neprodukují zbytečné okolní teplo (hřejí jen pod nádobou). Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé.


Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny.

Díky tomu je příprava jídla vždy bezpečná. Hladký a lesklý povrch je navíc snadné udržovat. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska, která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Bez nádob se varné zóny indukční desky nezahřejí a nevyužitý prostor zůstává chladný i během vaření.


Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční, sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit. Navíc s co nejmenší spotřebou energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky